Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
Tata

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
Tata

Ahogy van a körforgalom bal oldalt egy nagyon szépen, és gusztusosan elrendezett kis pihenős rész van, szép nagy virágok alatt. Na arra keveset járok, mert arrafele csak akkor megyek, ha nagy bevásárlást csinálok, de nem is szeretek arrafele menni, mert az apai mamám is arra lekik, őt meg rühellem.
Na aztán jobb oldalon a körforgalom előtt van a templom, ahol megkereszteltek, meg ahova jártam kiskoromba. Oda szerettem járni, mert tök aranyos volt a János atya:o)
Meg van a Cseke-tó. Juj az egy nagyon kellemes hely, ahogy beérünk a tóhoz, bal oldalt vannak a romok, egy pici vízeséssel, és ha ott lejebb megyünk ott van a szabadtéri színpad, ahol tökjól lehet ugrálni. Aztán ha már félig elsétáltunk a Csekén, akkor ha nem kanyarodunk le balra hanem egyenesen megyünk, akkor oda lyukadunk ki ahol laktam...vagyis egy kicsit feljebb:o))
Ha balra kanyarodnánk, akkor a Volán-pályára kerülnénk, ahova focizni jártunk az osztályomból néhány emberkével...aztán valahogy megszünt..Amúgy egy csomó horgászó emberke van lenn a Csekén.
Az Öreg-tóról nem mesélek, mert mindig arról mesélek, most ne:o)
De annyit igen: Amikor nem volt ilyen rohadt redvás a vize, jujdenagyonsokat fürödtünk benne:o)))
Nnna akkor van olyan hogy Fölső-Tata.
Ott van a kórház, ami néha működik néha nem, és van egy pár kisbolt, meg ott van egy üzletsor végig, és ha hátul a Kocsi utcán végigmegyünk akkor odaérünk ahol lehet jókat szánkózni, de most nem jut az eszembe a neve:))
Jha és nagyon finom cappuccínót megreggelit adnak a városközpontba a mozi mellett. A Zsigmond-udvar és az Esterházy-udvar után(ebben a 2ben különféle butikok, üzletek, pubok, meg kajáldák vannak). És itt ettem baklavát, nagyon jóóóó volt hihi.
Jaaa, és még annyit, hogy a legfinomabb koktélt a Kalóz fregattban adják.
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki egyszer Tatán köt ki:o))
Folytatás következik:o)
Csumesz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat