Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
Irónia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
Irónia

Egyszer az összes esőerdőt kiírtják...de ne is törődjünk vele, hiszen az esőerdőkben évente több ezer halálos baleset történik meg, és kb. 600 olyan dolog van ott ami rákot okoz, hát akkor nem mindegy??
Igaz, ha kiírtanák, egy rakás faj elpusztúlna, nem lenne élőhelyük, de ennek is örülni kell(ene), hiszen akkor születhetne még több ember, és akkor még azokat a helyeket is benépesíthetik.
Viszont, ha még több ember lenne, akkor még több ivóvíz, élelem, meg egyéb dolgok kellenének...víz már így is kevés van, legalábbis néhány ember számára, mert azért ne felejtsük el, hogy vannak olyan népek(népeken belül emberek), akiknek semmi se pénz, és képesek még a sziklából is vizet fakasztani. Szóval a lényeg az, hogy nem gond ha az egyiknek nincs, a másiknak van, kit érdekel mással mi lesz, nem???
Juj, de most jut eszembe, hogy olvastam valahol, hogy most próbálják megcsinálni, hogy a tengerből kivonják az összes sót, és átalakítani ivóvízzé, hogy utánna el tudják majd juttatni olyan országokba, ahol nincs víz...dejó, így is sok a tengeri állat, de ezen is lehet segíteni, vannak olyan népek, amelyek előnyben részesítik mondjuk a delfinhúst...és így mindenki jól jár, a delfin is nemes célért pusztul el:P.
Építenek utakat..az is egy nagyszerü dolog, hiszen így még több helyre eljuthatunk, nem kell a zarándok-utat választani, lehet kocsikázni...mondjuk egy fasza 20 éves ladával...állj mögé, és szívd be azt amit kienged...mint a gázkamra... jót tesz az erdei növényzetnek...szép színt ad neki, úgyis olyan csúnya az a sok zöld...a milka-tehén is jobb tejet adna, ha mondjuk az út szélén legelhetne, de nem engedik nekik, merthogy csakis tiszta, friss növényzetet ehetnek...lehet, hogy a gazdák a buták, és mi vagyunk okosak?? Mindegy, a lényeg az, hogy el tudunk bárhova jutni az új utak segítségével...IGAZ, kicsit itt is belepofáznak a valódi környezeti létbe, hát aztán?? Kell a hely!!
És akinek ez nem tetszik költözzön más bolygóra..de persze csak addig amíg egy szép nap az ember(ek) ki nem deríti, hogy hogyan lehet megélni egy másik bolygón....
Imádok ironizálni...:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat