Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
vágyódás....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
vágyódás....

"Vajon mi a vágyódás???
Vágyódni lehet egy ruha után, egy dolog iránt, vagy egy személy iránt...vágyódni, olyasvalami, amit az embernek muszáj éreznie, különben egy idő után kiürül, megsemmisül. Mégse olyan jó dolog vágyódni, hiszen ha csak ez tenné ki a mindennapjainkat, akkor az ember sohase lenne boldog.
Jó vágyni valamire, valakire, egy érintésre. De még jobb, ha meg is kapjuk ezeket, ami a szívünknek-lelkünknek jót tesz."
Ez ismét egy napló-részlet.......
Vágyni...vágyódni.....
Az ember valóban sokmindenre vágyhat....egy illatra...egy érzésre, nem, nem a szerelemre gondolok, nem is a szeretetre...valami másra, valami olyanra, amit sehol máshol nem lehet érezni, és a vágyódás akkor szüník meg, ha ott vagyunk, és érezzük az ottani dolgokat, illatokat, meg ilyesmi..
Amikor nekem, nekünk sikerül ezt az érzést "megkaparintani", az énünk kiteljesedik, és teljesen magunkat adhatjuk, nem holmi árnyképet.
Mert amíg a vágyódás ott motosztkál bennünk, a valódi énünk elbújik, hiszen a boldogságunk se teljes...az ember akkor tudja az igazi énjét adni, ha felhőtlenül boldog, boldog csak akkor lesz az ember(teljes szívből-lélekből), ha azok a dolgok, amikre vágyódott beteljesül:o))))))

u.i.:[191692 AL]-itt is filozofáltam..:DDDDDDDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat