Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
2008-10-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
2008-10-19

Nahát, én marha állat!!!!! Komolyan!!
Volt egy tök frankó hajszinem(lila), erre mert viszketett a valagam, befestettem újra. És most fekete lett...vagy én nemtudom, mert a hajam fekete, a fejbőröm vöröses, és lila csíkok vannak benne...halálos. De most hogy a Bettikével ültünk a ragyogó napfényben, a hugom mondta, hogy nagyon szép színe van a hajamnak, lilás, csak sötét. Ami azért jó, mert pár mosás, és tök szép lesz:o).
Na ennyit a fodrászati sikereimről.
Ma, a hét hetedik napján szintén hajnalban keltem, szintén pár órás alvás után, ami még csak véletlenül sem közelíti a 8-as számot, szal ma miután magamhoz tértem, mentünk a Petykómék focimeccsére.
Kupáztak a fiúk, 3 meccset végigjátszottak csodaszépen, úgy, hogy csak egy gólt kaptak, erre az uccsó meccsnél bekapnak 6-ot egyszerre..nahát ezek után jobb lett volna otthon maradni:P.
De azért csináltam egy csomó képet, sőőőőt, véletlenül egy behajolást is sikerült lekapni....véletlenül, na, mondom!!!!!!!:DDDDDDDDDDD.
Nincs datim, majd szerzek(rendelek, kérek, vagy lopok, még nemtudom :DD), de ha lesz, akkor teszek fel képket. Amúgy a myvipre feltettem a vadzsiúj képeket, azzzzta, nagyon nagyon jók lettek. A 2 egyetlen szerelmemről is van fenn, és itt is le szeretném írni, hogy imádom mind a kettőt, csak őket, és senki mást!!!!!!! Imádlak Gyurkóm meg Balum, ti vagytok a világ legjobb csávói!!!
Legnagyobb sajnálatomra még csak 11 és 7 évesek, úh még várnom kell...dededede én kitartó vagyok, és várok:o)).
Na mindegy, ha valakit érdekelnek a képek, érdeklődjön itt, azt adok egy nevet és egy telefonszámot, amin lehet majd zaklatni, én meg tudom mindenki anyukáját emlegetni:o)).
Nem, nemám, nem adok számot, senkivel nem vagyok anynira jóban, hoyg számot adjak, utálok mindenkit...nha persze ez sem igaz, azért nem mindenkit.
Azt hiszem most ennyi, mert megint tiszta hülyeséget írok, aminek semmi értelme, mint általában soha:o).
Csumesz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat