Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
börzdély

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
börzdély

500 napos az én drága tevum:o).
Mit is írhatnék, ami nem olyan unalmas, sablon-duma... szerintem semmit.
Néha legszívesebben itthagytam volna az egészet, nem, nem félelemből, vagy gyávaságból, hanem ami itt folyt, a gyomrom felfordult sokszor tőle.
Mégis maradtam...
Minek köszönhető??
Vagy kinek??
Azt hiszem első sorban a Rebinek....
A Rebinek, és az Eszternek.
Rettenetesen hiányoznának, ha el kellene innen menni, vagy ha öszántamból mennék el. Ez olyan, mint amikor a 8.-ból elballagtam, tudtam, hogy a büdös életbe nem leszünk már úgy, ahogy addig, és nem tehetek majd ellene semmit, hiszen a ragaszkodás egyre lazább lesz, majd a végén teljesen megszünik (hála Istennek, azért nem teljesen így lett, erre egggész pontosan 11 ember a példa a 14ből...jó arány;D).
Így lenne ez az itteni barátokkal is.
Eleinte még csüngnénk egymás szaván, ha hívnánk a másikat, majd a végén már csak annyi maradna, hogy egy név a telefonomba..
Naszóval, hogy visszakanyarodjak a lényeghez, rájöttem, hogy azok miatt, akiknek, amiknek a hányingert köszönhetem, nem érdemes még a kisujjamat se mozdítani, és nem rajtuk kell változtatni, hanem nekem kell....úgy ahogy tudok, a helyzeten, vagy amin csak lehet.
Nem nekem kellene idegesítenem magam azon, hogy egy csomó okosnak hitt ember játsza az agyát, mert marha értelmesnek hiszi magát, mert éppen van 3 diplomája(aki mellesleg itt van már mennyi ideje, és még azzal sincs tisztába, ami tök alap, és egyből kérné a panaszkönyvet. Utánna kéne nézni anya:DDD), vagy elolvasott egy könyvtárnyi könyvet, esetleg el tudja hitetni az emberekkel, hogy őőő milllllyen érdekes emberke, közben meg egy hazug kis pióca.
Most komolyan 3 nyalóka miatt menjek el, akik tele vannak keserűséggel, fájdalommal, hazugsággal, ésatöbbivel???
3 "ember" miatt hagyjak fel egy nagyon kedves dologgal???
Naneeeee....
Mit érdekel ez a 3 ember, amikor nem 3, de nem is 6 van olyan, akik sokkal de sokkal közelebb állnak a szívemhez, mint sokmás????
El kell fogadnom, hogy a neten nem úgy megy, ahogy a való életben..ott bárkiről 2 perc alatt eldöntöm, hogy egy senkiházi, míg itt...kicsit hosszabb idő...
Nem probléma.
Semmi sem az..
Az élet nagyon szép, és nekem egy újjabb boldogság tölti el a piciny szívecskémet, mert az én egyetlen kircim 500 napos....még kimondani is sok...
500 nap...fúúúú
Minden volt (és egeszen biztosan lesz is) itt aminek lennie kell egy való életben is. Vagyis majdnem minden.
De ami itt nincs, az van az eredeti világban.
És így tökéletes minden:o).
Csumeszolok mindenkit!

U.I.:Bocsibocsibocsi mindenkinek, akit elhanyagoltam mostanában, de ígérem, hamarosan pótolni fogom a hiányosságaimat:o)))))))))))))))).
Csaó



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat