Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
köszönöm szépen!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
köszönöm szépen!!

"Ma mániákusan te jártál a fejembe. Nagyon, nagyon nagyon mániákusan. Most nem az, hogy izé, nyaljak nálad, meg minden, csak úgy, eszembe jutottál, még a tűző nap kellős közepín is. :o)
Mert végiggondoltam, ahogy megismerkedtünk, ... akkor nem is tudom, hogy kerültem volna kapcsolatba veled. És akkor nem tartanánk itt ahol, nem imádna vki ennyire mint én. :)
Aztán mindent felidéztem,.... amikor először mondtam neked, hogy kellene talizni, mikor 35741052874 oldalas leveleket írtunk egymásnak, mikor el voltam szomorodva, és te mindig, de mindig mellettem álltál, mikor sokat mulasztottál, mert költöztél, és marhára hiányoztál, mikor az első képeslapot megkaptam tőled, mikor felnyitottad a szemem, meg mikor éjfélig írtam neked egy levelet, mikor 12 órát dumáltunk MINDENRŐL, mikor lelkitesók lettünk, mikor elküldtem hozzád a 'naplóm', mikor meghatottál azzal amit a naplódba írtál, de úgy....ésígytovább. Tök jó volt, mert egy csomó-csomó közös emlékünk, amit itt őrzök belül. Olyan jó...és ahogy visszagondoltam ezekre, olyan melegség jött, most nem azért, hogy itt izéljek, csak ez tök jó volt, olyan biztonságos..kellemes érzés. :)
Hogy én mennnnnnnyire, de mennnnnyire szeretlek!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó, hogy vagy nekem. Mert nem is tudom, mi lett volna velem, ha egyes élethelyzetekbe, nem vagy ott velem! Valószínűleg összeroppantam volna. Vagy nem is tudom, olyan vagy nekem, mint a szárazföldnek a víz. Alapanyag, de te még ennél is több vagy, az én éltem sója, az életem meggyönyörködtetője, az életem optimista oldala, meg minden amit el tudsz képzelni. Most ez tök érzelgős, nem is biztos, hogy el hiszed, meg mit tudom én, ollyan fura az egész. Nem olyan vagy mint a többi itteni ember, olyan valósághűen vidám."..........

Köszönöm én Édes Drága Lelkiikertesóm!!!!!!!!!!
Nagyon nagyon köszönöm!!!
:'o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat