Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
2005. március 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
2005. március 22.

Helló napó!
Nos...azért írok így, vagyis azért kezdem így, mert:
1; Még sose kezdtem így,
2;Azértis, mert amolyan levélfomrában írok most, és gondoltam, akkor illene valami megszólítás vagy valami is:o).
Szóval kezdneném ott, hogy voltam a múlt héten(meg most is)bulizni, hááááát...tulajdonképpen nagyon jó volt, mert tényleg nagyon komolyan elvoltunk, de a zene...
No mindegy, beszéltem az Ádámmal, és megeskedtettem, hogy legközelebb RENDES zenét fognak nyomatni. Persze kénytelen volt igent mondani, mivel megaszontam neki, hogy amennyiben nem, kikapom a helyéről.:o). Hát ment a szokásos szeka, de csak olyan lájtosan, neeem báncsuk mi egymást:DDD.
Aztán persze másnap nem aludtam(már mér is aludnék, mi???), hanem inkább takarítottam..ablakmosás, meg tisztafüggöny rakás, meg ilyesmi.
Aztán másnap, egy nagyon szuper kiruccanásom volt, elmentünk a Barniékhoz, az egész napot együtt barangoltuk..vagyis kocsikáztunk, meg filmeztünk..Szentem azt már mindenki(vagyis aki olvassa a naplómat) tudja, hogy miféle-fajta filmet néztünk:o). Aztán úgy belemerültünk, hogy éjjel egykor értem haza, no persze azon az éjszakán se merültem bele az alvásba...nemtom mi lenne ha még szpídeznák is:DDD. Inkább olvasok...deee most nem heripottert, hanem Dosztojevszkij-cuccokat, lehet kezdek zombulni...pedig nem rosszak...jujj, zombi lettem:PP!!!

Elmentünt a Babuval a tófarokba, és cigánykerekeztem(most nem kezdek részleteket mesélni), tök jó volt, mondom ennek a lököttnek, figyu Babu, csináld utánnam a dolgokat. Aszongya oké.
Elkezdtem úgy, hogy feltettem az egyik kezem majd a másikat, aztán felemelve a lábamat megdőltem oldalra, és zsupsz...peeeeersze ezt a Babu nem csinálta meg, nem röhögteti ki magát...de lehet hogy neki volt több esze...nem is ő ment úgy haza, mintha sarat lapátoltattak volna vele, lapát nélkül;o). Engem ilyen nem hoz zavarba, azért van víz, hogy le tudjunk fürödni, ha koszosak leszünk, vagy tévedek???
Nem valószinü..hála neked eszes kobakom;o)..
Asszem ennyi...meg egy csomó mindent kihagytam, háát, ez is az eszes kobakomnak, na meg a 243435434343 fele figyelésemnek köszönhető:oP



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat