Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
Elkésett fogadalom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
Elkésett fogadalom

Tegnap egy kicsit magamba szálltam...talán ezt rosszul írom, hiszen nem úgy szálltam magamba, hogy húúú, visszavettem az arcoskodásból(mivel nem vagyok nagyképű, így szerintem nincs miből visszavenni:D), hanem csak elfilóztam 1-2 tettemen....
Elgondolkodtam pölö azon, hogy a franc nem eszi a pofámat le, azért mégiscsak itt feszítek, pedig nem lenne szabad.
Oly sok mindent megígértem, és nem tartottam be...jójó,nem komoly dolgok, olyanok, hogy nem fogok annyit káromkodni, ami nem hogy nem lett betartva, hanem rosszabb lett..kb. egy kocsis szintjén tartok..:DD...tudom, ez egyáltalán nem szép, sőt, sírni kéne rajta, jólvan majd megsiratom.
Deeeeeeeeeeee, már azért javulok(most kiabáltam el magam), mert anyuval, ha valami bajom van, nem ugrunk egymás torkának, inkább félrevonulok..valahogy beláttam, hogy hülyeség is, meg, hogy rossz érzés is utánna lenni....okosodok, belátom a hibáimat:o).
Annyi mindenen el kellene gondolkodnom, hogy azok, akik szeretnek, szeretetből szekálnak, és azért védenek meg, tesznek a dolgok ellen, mert SZERETNEK, és nem azért, hogy keresztbe tegyenek...és én mit csinálok??
Megbántom őket.
Jó, rendben, ezentúl ügyelni fogok, hogy ne bántsak meg mást, olyat, aki szeret, inkább kitöltöm a mérgemet olyanon akinek közömbös vagyok;o).
Na, de komolyan...többet nem bántom a Balázst, nem beszélek csúnyán az anyummal, és a barátaimat se buzergálom, ha valami nem úgy jön le, ahogy én szeretném(jóvannnnna, mit csináljak, hozzászoktam az én akaratomhoz), alkalmazkodni fogok, megmutatom én, hogy azt is tudok, de hogy a francba ne tudnék!!
Azt hiszem ezek nem nagy ígéretek, mégis, jólesik, jól fog esni, ha sikerül betartani...nekem is, és a környezetemnek is..és akkor mindenki boldog lesz...húúúúú, tőlem függ az emberek boldogsága:DDDDDDDDDDDDD
Jólvan, csak má nemtudom mit blablázok:o).
És össze teszem a 2 kezem, hogy ennyi igazi jóbarátom van, és hogy ilyen emberek vesznek körül, akik a fél karjukat odaadnák, ha kellene...azért drága Istenem, hálás vagyok ám ezekért az emberekért, de nagyon:)))!!
Csaóóóóóóóóóóó



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat