Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
2005. április 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
2005. április 7.

Morog ám kétezerrel az én drágám:DDD...mintha ez lenne a dolga:DD.
Azért én úgy érzem, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem..sokkal szerencsésebb vagyok az átlagnál....le is kopogtam:O).
Kibékültem az apummal, anyummal, beszéltem a bátyámmal. Persze, haza nem költöztem, csak békülgetek:O).
És nem ezért vagyok szerencsés.
De nem kezdem el sorolni, nehogy az legyen, hogy dicsekedek, vagy ilyesmi... bár azért asszem van mire.
Drága Eszterkém 100× jobb helyzetben van, nem elég, hogy a legjobb pasija van a világon, a sulija is remekül megy, még a nyelvvizsgája is sikerült:o). GRATULÁLOK!!
De nála is van gond...viszont itt ezt be is fejezem, hiszen ez nem tartozik másra.

Jaaaaaaaaaaaj, ezt majdnem elfelejtettem, olyan aranyos volt a mamám, csináltam egy kis hunc(z)utságot, de nem tudta, hogy én csináltam, aztán meglátta, és elkezdte mondani, hogy már megen mit műveltem..blablabla, mire mondtam, hogy honnan tudod, hogy én voltam, és nem a Bettina????
Erre azt mondja, hát mert csak te csinálsz ilyen rosszaságot..:DD
Elkezdtem nevetni, hogy most ezt úgy mondta, mintha egy kisgyerek lennék, mire csak rámnézett, olyan kis kedvesen, én meg mondtam neki: Mama, vegyél nekem egy doboz zsírkrétát, meglátod milyen kis hun(z)utságot tudok műlveni a fehér tapétádon;DDDD
Meg azt mondta, hogy miért járok én mindig feketében, nem is áll jól. Nos, itt megjegyezni kívánom, hogy egyetlen fekete felsőm van, mivel nem szeretem a sötét cuccokat..ritkán van rajtam, de pont kifogta:o)). És akkor is színes nadrág, színes kendő, színes cipő, meg a fekete felső:P.
Különben meg összetalálkoztam a Rammrenikével, én nem vettem észre, ő kiabált rám, aszonta, hogy már messziről kiszúrt, kérdem honnan? Honnan-mondta ő-mert csak én tudok így felöltözni:DDDDD.

.:o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat