Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Klárikám naplója


kircike [45006 AL], gazdája Klárikám
Pro és kontra

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/45006
Pro és kontra

Még jó, hogy Alexxal anno azért vesztem össze, mert ő (meg)tudta, hogy milyen alakok vesznek körül...és nemtud ő mégse semmit;D
Nem engem kellene hibáztatni, nem én vagyok az aki hazudott, nem én vagyok az, aki játszott a másikkal, nem én vagyok az, aki másnak adta, adja ki magát, és nem én lennék az, aki, amikor rájönnek a szemét húzásaimra, meg akkor is tagadnék...
Ez a végszó ebben a történetben...Azért azt megkérdezném az illetőtől, hogy hogyan lehetséges az, hogy míg ő azt mondta, hogy a Klári nevü sógornőjéről beszélt, a másik elmondta, a dolgokat..Egyik sem jobb...az ilyeneket le kéne köpni!!
Most meg verem a fejem a falba, hogy hogyan lehettem ekkora ökör, hogy nem hallgattam az Alexra..a mérgem jogos volt, nagyonis, és azt is helyesen tettem, hogy legyintettem olyan beszólásokra, hogy az Alex engem akar ellenőrizni..ellenőrizni, a fenéket, azt se tudja szegénykém, hogy mivan...de bezzeg a másik....ezért is hogos, ha haragszom az Alexre, mert a francnak kellett elmondania másnak...pont neki..:P.
No mindegy.
A másik:
AHHOZ, HOGY ÉN MIT IROGATOK A NAPLÓMBA, AZ ÉGVILÁGON SENKINEK SEMMI KÖZE!!!
sZÓLJON HOZZÁ, HA ÚGY GONDOLJA, KRITIZÁLHAT IS, DE LEHURROGNI NINCS JOGA!!! ÉS MIÉRT?? MERT SENKI NEM MONDTA, HOGY KÖTELEZŐ ELOLVASNI A NAPLÓMAT!!
Ha azt írom a naplómban, hogy tegnap megtanítottam a papagájomat hegedülni, és vettem magamnak egy zsiráfot, egy élőt, akkor sincs semmi köze hozzá senkinek..én azt írom, amit akarok..ha pedig úgy gondolják, hogy hazudok, gondolják, de a szememre úgy vessék, hogy be is tudják bizonyítani, nem pedig amikor megkérdezem, hogy miből gondolja, akkor nekiáll "hümmögni"..mert ez azt bizonyítja, hogy egyszerüen csak fájnak a másik dolgai. Az meg...pfff...
Csak szerettem volna, ha ezzel mindenki tisztában van...
Azt hiszem ennyit erről...csak szerettem volna, ha ezzel mindenki, mondom MINDENKI(!!) tisztába lesz.

Tegnap csináltam a Gyuriékról képet, ezt majd a tevéjéhez fel is rakom;o)).
Megfordítottam a napszakokat. Ugyanis bejött az éjszakás műszak. Ez akkor történik meg, ha kinn 55444514454 fok van, míg éjjel csak a fele:D. Aztán így most még rossz volt, mert már hajnali 11kor fenn voltam, és most meg nemrég jöttem meg....ééésss még megyek...ahogy hű tesókám mondaná: "üzleti útra";D. Persze nem maaa...metrt minnyá esik, hála az én drága, egyetlen, édes, jó Istenemnek:o)).
Jééézus, mi lesz velem 2 hónapig, amíg nem leszek???????? Vagyis nem velem, a tevéimmel???
ojjajj..rebiiiii, léééciii...tudod, úgy léci, ahogy a múltkor mondtam, olyan kis kedvesen...
Írtam már, hogy a Rebinek van egy Ferrarija?? Bezony...én meg még szedem fel az államat...bár én az ő helyébe biztos befeszítettem volna abba a kocsiba:o)).
Asszem ennyi lenne.....biztos kihagytam valamit.....de nem érdekel....megyek halózok, mert kilyukad a gyomrom:P.
Csumesz:o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat