Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2005. április 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2005. április 19.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki beleszeretett egy fiúba, amiért az rámosolygott. Ám a lány szerelme egyre csak nőtt, s a fiú is hasonlóan érezhetett iránta. De a lány tudta, hogy megint egy tiltottgyümölcsbe szeretett bele, mert a fiú ősei úgy gondolták, a lány alacsonyabbrendű lény.

Na jó, erre ne térjünk ki. Egyszer megírom a folytatását. és kiadják majd mindenféle nyelven. És olyan szép szerelmes történet lesz, hogy filmet fognak csinálni belőle. És tele lesz számokkal. :))

Szipák naon édi, de éjjel olyan kis izé volt, hogy zajongott, úgyhogy kitettem a konyhába. Először beszorult a tálja alá, aztán a háza és a dobozának a fala közé. Ha én nem vagyok....
Most éppen a kerekében futkározik. Gyúrja a bicepszét. Mikor ott vagyok, sosem képes futni abban az izében. Olyan kis Szipák. Amúgy rájöttem, hogy teljesen jogosan adtam neki ezt a nevet. Meglát egy magot, leül és megrágcsálja. És olyan cuki, hogy megsimogatom, aztán ő úgy veszi, hogy egy másik hörcsög vagyok, aki véletlen hozzáért a hátához, miközben az ő magjaihoz lopóztam. Ennek következtében az előtte lévő összes magot begyűri. És akkora lesz a feje, mint egy lufi. Komolyan, elmehetne bemutatni ezt a mutatványát. Simán lefőzné azt a pasit, amelyik nemtomhány hamburgert tömött a szájába. Azért ő hány magot tud már a szájába tömni, nem? :D
És holnaptól lesz párja neki. Egy csajszi.
Juuuuj, Gini cica itt ül a gépen. Kis cuki! Ő van ott a képen. Én csináltam. Az ablak előtt éppen nyújtózkodott, sütött be a nap, én pedig gyorsan mobillal lefényképeztem. :)
Pápá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat