Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2005. július 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2005. július 8.

12:04
A heti horoszkópom ezt írja az astroneten: sejtelmes levelek, üzenetek érkezhetnek a hét elején, de mivel valamennyi név nélküli, törheti a fejét, ki a feladó. Talán a jövő héten erre is fény derül.
Ma megnéztem a BravoGirl oldalán is, az ezt írja: nem kaptál az utóbbi időben titkos rajongói levelet? (NEM!) Nincsenek szerelmes levelek valahol elrejtve a táskádban? (Meg fogom nézni.) Ha megtaláltad (és ha nem?), törheted a fejed, ki lehet a feladó! Ha viszont nem (pff), remek alkalom, hogy nagytakarítást csinálj a szobádban! (Jobb dolgom nincs, mi?) :P
Megnéztem az IM-neten is a horoszkópomat: ezen a héten a legjobb formádban leszel, úgy megnő a vonzerőd, hogy alig tudod majd levakarni a srácokat. Előfordulhat, hogy ez a barátnőidből féltékenységet vált ki (....), ezért kezeld okosan a helyzetet.
Amúgy szerintem a BravoGirl szerkesztői azért megnézték az astroneten a dolgokat, aztán kicsit átfogalmazva írták le az oldalra.
Az IM-esek meg csak úgy beírtak valamit. Az sosem igaz.
Azt hiszem, tényleg átkutatom a táskámat, bár kétlem, hogy bárki is beletett volna valamit. Egyszer -alsóban:D- találtam benne egy összegyűrött papírt, amit miután megnéztem, csak egy befejezett amőba játékot láttam rajta. Úgyhogy mérgesen beledugtam annak a nyereknek a táskájába, akiről sejtettem, hogy ő volt lusta elmenni a kukáig. Seggfej!
Meg egyszer táborban egy fiú adott nekem egy madárrá hajtogatott szalvétát, és mikor megkérdeztem, hogy miért adta, azt mondta, hogy szeretne velem járni. Úgyhogy jártunk, és azóta sem szakítottunk, úgyhogy gyakorlatilag öt éve járunk. :D De azóta sem láttuk egymást. És nem is voltam belé szerelmes. De akkor még kicsi voltam. Oviban mondjuk egyszerre két fiúval jártam. :D Mind a kettő Andris volt. Kaptam gyűrűt is, amin két kék szív volt, a másiktól meg egy bögrét, amin két szerelmes bárány volt. De az eltörődött pár 2-3 éve mosogatás közben. De én az idősebbik Andrist jobban szerettem. (Szerettem?) Kedveltem. És mikor oviban az udvaron voltunk, arra jött az anyukájával, csakhogy ők a kerítésen kívűl voltak, és ették a jégkrémüket. Még nekem is hoztak. De a gonosz óvó néni kitépte a kezemből, merthogy a többieknek folyik a nyáluk. Andris anyja meg teljesen kikelt magából. Na mindegy. Meg emlékszem, rajzolt nekem egy nagy piros szívet is.
Svájcban avval a lánnyal álmodtam, aki az oviban a legjobb barátnőm volt. Találkoztam vele az Árkádnál. Mármint álmomban. Olyan kár, hogy oviban meg a közös táborunkban még nem volt mobilunk. Eszembe senem jutott elkérni a számát. Most is meg tudnám szerezni, de ciki lenne, hogy ,,szia, emlékszel még rám? Együtt jártunk oviba!" Meg egyszer összeverekedtünk egy játékon. Asszem éppen össze voltunk veszve, és kivett valamelyikünk egy játékot a szekrényből, és a másikunknak pont az kellett. Úgyhogy kitéptük egymás haját. A fiúk ártatlanul építették a szőnyegre a hatalmas szivacskockákból a várukat, mi meg ráestünk, és tovább téptük egymást. Aztán az óvó néni büntiben lerakott minket egy nagy tükör elé, aztán avval szórakoztunk, hogy hány anyajegyünk van. ,,Nézd nekem itt is van!" Khm, khm. :DD
És ott ült velünk még két barátnőm. De az egyik egy hülye kis pi**a volt. Először csak hárman voltunk barátnők, Réka, Réka és én -Réka:D-, aztán jött egy új lány, aki egyedül ült az asztalnál, és odamentem hozzá. Asszem, ő szeretett a legjobban. :)
Valaki hívja anyát, de nincs ithhon. Titkos szám, ezt nem veszem fel.... Átküldtem neki infrán az Operaház fantomját. Most avval csörög neki. Jaj, tegye már le! Bunkó! Ki az az erőszakos?! Lehet, hogy baj van, felveszem. Nem tom ki volt az a City Banktól. Boccs, de anya most nincs itthon!
Szóval most eléggé elkalandoztam a horoszkópomtól. Tehát nem hiszek bennük, csak néha az astronetesben, mert azok asszem legalább megnézik a csillagokat. De én nem értek ehhez.
Tényleg megnézem a táskámat, de tényleg nem lesz benne semmi.

12:30
Pénzen kívűl semmi érdekeset nem találtam a táskámban. :(
SMS-em senem jött. Na mindegy. Úgyis tudtam. :PPPP

19:20
A jedi-tevém 43 csapást védett ki. Ügyi, nem? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat