Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2005. szeptember 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2005. szeptember 24.

22:45
Ma családi összejövetel volt a keresztanyánknál. Eleinte tökre nem volt kedvem az egészhez, gondoltam magamban, már megint elmegy a hülyeségre a hétvégém, ráadásul olyan rokonokkal kell puszilkodjak, akiket nem is ismerek. Voltunk vagy harmincan -ha nem többen-, abból kábé tíz embert ismertem. Nézegettem a családban az emberkéket, a fiúk mind helyesek, és mind kreolok. Mármint fiúk = húsz éven aluliak. Szerintem tök szexi a kreol, de most tényleg, de sajnos én tök fehér vagyok. Nem igazságosságosság! Szóval a felnőttek ittak meg nevetgéltek, a "gyerekek" -vagyis mi- pedig ültünk a kertben a hintaágyon, hülyéskedtünk, vagy a labdát rúgdostuk, amit én inkább nem neveznék focinak, mert még a tőlem egy méterre lévő kapuba -ahol ráadásul még kapus sincs- sem tudtam berúgni a labdát. A nálam öt hónappal fiatalabb unokatesóm kétszer átrúgta a szomszédba a labdát.
-Áh, és a nénit most műtik, úgyhogy visszakérni sem tudjuk! - Mondta Ricsi.
Most nem azért, de eszembe sem jutott az a lehetőség, hogy esetleg visszakérjük. Úgyhogy hamár nincs is otthon a nyanya -szegény-, akkor simán átmászhatunk.
-Ott elől alacsony a kerítés.. - Jegyeztem meg, mire Boti szeme felcsillant, mivel ő is minden marhaságban bennevan. :D Családban marad. :)
Úgyhogy átmásztunk ketten, és visszadobáltuk a labdákat (merthogy még egy sárga lasztit is találtunk.)
Én visszamásztam, Boti még bénázott egy kicsit, közben kedvesen kacarásztam rajta. :D
Aztán kábé fél órával később megint átrúgta, megint átmásztunk. Már kicsit sötét volt, de azért simán megtaláltuk. Boti visszadobta a labdát, aztán ugatást hallotunk. Franc gondolta volna, hogy ott kutya van, úgyhogy hamar leléptünk, még bénázásra sem volt idő. :D
Aztán még hülyéskedtünk egy csomót. Folyton leboszorkányozott! Most mondd meg! :D
Meg az a bácsi is.... Az is valami rokon lehetett, de mikor megpusziltam, azt mondta, hogy ,,kis boszorkány". Magamban azt gondoltam: ,,kis...." na mindegy. :D
Anya élettársa tökre berúgott. Olyan idegesítő volt! Mióta megvan a hülye fényképezős mobilja, folyton minden szart lefényképez. Mivel hatan alíg fértünk be a kocsiba, a nővérem, Bogyó és én a csomagtartóba -ami azért nem kicsi- ültünk. Attila meg folyton fényképezni akart. Először szépen kértük, hogy fejezze be, aztán hozzátettük, hogy olyan, mint egy hülye ötéves, aztán még mindig nem fejezte be, olyan rohadt idegesek voltunk már, hogy kivertem a kezéből a telefont. Háhá. És még akkor sem veszi az adást, hallod! Már ordítok vele, és nem fogja.... Úgyhogy szépen fogtam a mobilját, hogy kivegyem a kezéből, de úgy szorította, mint egy kisgyerek a maciját, úgyhogy a nagyrésze a mobilnak a kezemben maradt, neki csak a hátoldala maradt.
És úgy bepánikolt, hogy jaj, most mi lesz a mobiljával, még anya is megkérdezte, hogy mi lett, mire ,,semmi, csak eltörte a mobilomat!", mire muszály volt megjegyeznem, hogy az csak a hátoldala -vagy milye-, amit vissza lehet rakni.
-Hát mégsem tudom!
-Hát szívás!
Büszke voltam magamra, mert néha tényleg már olyan segg, hogy csak na! Mellesleg a nővérem utálja, úgyhogy jót röhögött Attilán. Seggrészeg volt, ilyenkor utálom. (Mikor nem, de olyankor legalább nem mondom el neki.)
Aztán öt perccel később jelezvén, hogy ügyesen össze tudta rakni a mobilját, megint hátrafényképezett egyet, mire már csak annyit mondtam, hogy ,,úgysem látszik semmi", ja meg hogy ,,hülye", de azt már csak úgy a nővéremnek.
Nem vagyok szemtelen, csak néha. Például tegnapelőtt majdnem kitéptem az angoltanár haját, mert nem tudtam elmondani egy hülye szabályt, és adott egy karót. Csak nekem, mikor közben előttem öten sem tudták. Csak elbőgtem magam mérgemben, mert arra gondoltam, hogyha elmondom a nyanyának, hogy a többieknek is kéne karó, nem csak nekem, én leszek a feketebari, másrészt azért is sírtam, mert nem verhetem ki a szemeit. Az óra többi felében azon gondolkodtam, hová töröljem a taknyomat, de ez nem lényeges. :DD
(Nem vagyok sírós, de ilyen előfordulhat, hogy egy évben kétszer elsírom magam tanár miatt, mert olyan hülye, hogy nem hiszem el.)
Meg a kémiatanár is multkor.... A barátnőm nézegetett egy cetlit, amit az anyja írt neki, mire odajött a tanár, hogy ,,örülök, hogy levelezésre is jut idő", mire mondtam neki, hogy az nem levél, tessék megnézni, mire teljesen felháborodott, hogy milyen bunkó paraszt vagyok. Annyi hülye van....
,,Mit képzelsz, majd én megnézem, mi van azon a papíron? Hát hogy képzeled te ezt? Nekem a pofám leszakadna, ha ilyen hangsúlyt megengednék egy tanárral szemben!" Ha nem nézi meg, mi van a papiron, mit pattog? Ezek a tanárok teljesen elkanászosodtak. Az ember azt hinné, hogy egy iskolában a tanár nyalja ki a diák seggét, és nem fordítva.
(Már aki, mert én nem nyalom ki senki seggét a jobb jegyért, az biztos. Fúj!) Amúgyis, tanár, és? Neki is sz*r jön ki a s*ggéből. :P
Például az egyik osztálytársam úgy nyalja, hogy már tényleg fúj, meg ha kap egy ötöst, ,,hajoljatok meg előttem!" és beleröhög a másik fejébe. Fizikán ki felelt karóra?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat