Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2005. október 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2005. október 5.

Kitöltöttem egy tesztet az im-neten, hogy mi a pszichés erőm. :D
Parafenomén.... Pff.... ,,Igazi jedy-lovag válhatna belőled, blabla, mert meg van benned az a képesség, hogy elmozdíts tárgyakat, balbla, nem csoda, hogy kiskorodban annyi mindent "összetörtél", pedig csak az erőd miatt...." Most ez komoly? Ilyen hülye teszteket csinálnak felnőtt létükre....? Annyi eszük van.... És a jedit nem jedinek írják? Mert ők úgy írták, hogy jedy.... Na mindegy.
Ma nem történt velem semmi különös.
Első óránk ének volt, ma sem volt a tanár, helyettes tanárért meg a hülye se megy le.... Már a strébereket is visszafogjuk, azóta már meg sem próbálnak lemenni, hogy hozzanak egy tanárt. :P
Éneken 11 -en szoktunk lenni, mert az osztály másik fele tesin van. Mondjuk van, amikor a tojásokkal vagyunk, akkor rendes osztálylétszámban vagyunk.
A többiek túl hangosak voltak, úgyhogy barinőmmel kiültünk a terem elé. Eredetileg csak törit tanulni, de aztán az lett a vége, hogy a mobil csengőhangokra táncoltunk, vagy ráénekeltünk egymás mobiljára, aztán visszahalgattuk, és röhögtünk magunkon.
Aztán tudosítást adtunk le szünetben -mármint a mobilra. Olyasmiket, hogy ,,itt vagyunk a Mutánsok bolygóján. Két hím példány -latin nevükönn totodoszok- éppen kommunikálni próbálnak, de nem igazán sikerül nekik...." Stb. De amúgy jól kijött, mert tényleg úgy viselkedtek, mint valami primitív lények. :D
Ordítva brummognak egymásnak, vagy verekszenek.... Háttérzenének elindítottam az X-aktákat. :D
Matekon ZzzzZzZzz, irodalmon is, kémián doga (hgfgfh), biológián az egyik fiú nem tudott célozni, és engem dobott meg a papirgolyójával, de mivel én sem tudok célozni, a mellette röhögő gyereket dobtam fejbe. Aztán az óra hátralevő részében dobálóztunk, meg szünetben is.
Törin is doga....
Ma nem is kellett leckét írjak szünetben. Höhö.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat