Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2005. október 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2005. október 12.

12:00
Ma reggel fél 9-re kellett menni ahhoz az iskolához - ahová lehet, hogy szeretnék majd járni -, elé, ahová megbeszéltem a találkát barinőmmel. (A harag nálunk csak úgy elpárolog. :D) Ennek ellenére 9-re értek oda, mert ,,dugóba keveredtek". Nem tudom hol, mert nem is volt dugó. Tök hideg volt, már olyan őszies. Anyával a kocsiban ültünk.
A kocsi mellett állt két fiú, kábé tizanhatnak néztem őket. Az egyiken kapucni volt. Gondoltam magamban, jedinek képzeli magát? Aztán amikor bementünk az iskolába, ott állt előttem. Szóval velem egyidős. És amikor levette a kapucniját. Anakin! Esküszöm, tisztára úgy nézett ki, mint Anakin. Tök helyes volt! Úgy nézett ki, mint egy 16 éves Anakin, aki amúgy 14. :D Jaj, olyan helyes volt....!
Amúgy az iskola nem is olyan ronda.... Belül tök aranyos. Nem olyan fosszínű csempés fal volt mindehol, hanem fa volt a falon, kék, zöld, meg mindenféle. Ott volt a Jenny is, barinőmmel rendesen bújtunk előle. Osztálytársunk volt kábé fél évig, és az a ribanc volt a barátnője, akit mindenki utált. És egy kis ribancság átragadt Jennyre is. Odajött hozzánk egy kínai lány, legalábbis csak azt hittük, hogy kínai, mert amúgy mikor igazolást kértünk, magyar nevet mondott, valamilyen Dorottyát. Szóval akkor jött oda hozzánk, amikor a konyhát néztük, ahol szakács ruhába öltözve főzicskéztek fiúk. ,,Na én nem leszek itt cukrász, mert akkora leszek, mint egy hordó!" ,,Ti is szeretitek a Converse-eket? Nekem az a fekete van, amin láng van." Aranyos volt végülis. :)
Vajon Anakin melyik szakra jelentkezik? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat