Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
Ó, grrrrrrrrr

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
Ó, grrrrrrrrr

Azért adtam e kis gagyi bejegyzésnek ezt a címet, mert éppen olyan a kedvem, hogy Ó! És az nem jó... Olyan Ó minden körülöttem. Unalmamban visszaolvasgattam a naplóbejegyzéseimet. Vagyis csak az első 5-öt. ,,Holnap vakáció, és utánna milyen jó lesz, új iskola, új társaság!" Persze, új iskola... És én még mindig ebbe a szarba járok. Mindenkinek ajánlom, hogy ne akarjon a Szent Laciba járni, mert a tanárokkal és a diákokkal együtt egy nagy szar! Komolyan! Ott mindenki rosszindulatú, és mindenki hazug! Persze van néhány kivétel. Nem vagyok nagyképű, de a kivételek közé sorolhatnám magamat is. Végülis nem vagyok hazug, utálom, ha a hátam mögött kibeszélnek, mondja a szemembe! Nyomoronc!
Ne értsd félre, nem beszélt ma ki senki tudtommal, de ha igen, az csak azért nem érdekel, mert nem láttam, meg szerencsére nem lett következménye, például hogy ha végigmegyek a folyosón mindenki röhög rajtam. (Szerencsére ilyen még nem volt azokon a hetedikes picsákon kívül, akiknek nem tetszenek a csíkos harisnyáim. Hűűű, fúúúj, csíkos harisnya, de cikiiii! Persze, az is csak akkor mer pofázni, mikor már elmentem mellette... Arra nem számított, hogy én esetleg nem félek tőle, szóval szépen elmondtam neki a véleményemet. Na jó, nem szépen, de valamilyen módon mégis csak egy véleménynyílvánítás volt, aztán arra nem tudott mit kinyögni... Ribanc!)
Meg a tanárok is milyenek már! A saját osztályfőnököm beköpi a saját osztályát, hogy a budiban írják a leckét? Szerencsére én nem voltam ott. Mégis kaptam karót! Utálom az egészet!
És... A karácsony is rossz! ,,A karácsony a szeretet ünnepe!" Jah, persze. Csak volt. ,,Leárazás a Kikában" meg még itt és ott. Vegyél ezt, vegyél azt! Hová süllyed a világ... Lehet, hogy ez most hülyén hangzik, de ez van.
Az osztálytársaim kis primitív, gonosz, egoista idióták! Mindenkit lenéznek, nézzenek már magukra! (Rájöttem, ha úgy beszélek velük, ahogy ők másokkal, azt meghallják. Persze, a fiúk nem szeretik, ha a lányok csúnyán beszélnek, de ha egyszer olyan osztályba járok... Tőlük tanultam káromkodni, a fiúktól, és ez már teljesen hétköznapi nyelvnek számít. Persze, ritkán beszélek mostanában csúnyán, mert... Csak ha már nagyon mérges vagyok.
Hjaj, például az előbb... Jól összeverekedtem a nővéremmel. :P
Nah abbahagyom. Ezek a gondok nem olyan nagyok. Na jó, elég nagyok. Már úgy járok ebbe az iskolába, mintha csak... Nem is tudom, én már nem járok oda, csak úgy bemegyek, és alig várom, hogy végre középiskolás legyek.
Hjaj... Tiszta gáz... :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat