Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Róka naplója


Felemás Zokni [120568 AL], gazdája Róka
2006-10-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120568
2006-10-27

(Úgy mellékesen megjegyezném, hogy az elejéből inkább kitöröltem egy-két mondatot, de hát végülis mindegy, nem lényeges. :D)
Ma nem mentem iskolába. Meg tegnap se. Azért, mert-... höhö. Tényleg olyan rohadt unalmas... Esküszöm. Még csak nem is szívtank a tanárok. Na nem mintha hiányozna, de ennyire nem történik semmi. Arról szól egy óra, hogy ülök a székemen, a padban vannak a fél lábaim - mert az egyész ugye nem fér be:D -, rajzolok, énekelek, nézek ki a fejemből. Igen, szoktunk énekelni barinőmmel. De a tanárnak fel se tűnik, mert olyan hangzavar van. A fiúk öngyújtóval meg spray-jel játszanak, mi meg adjuk nekik a gyújtogatni valót, úgyhogy nagyon finom illat szokott terjengeni a teremben. Az összes angoltanár utál minket, mondjuk ez kölcsönös. Az osztály többsége részéről legalábbis. Én csak úgy simán nem szeretem őket, mert tanárok.
Lehet, hogy holnap találkozom Vikivel, aztán megyünk valamerre. Ma is akartunk találkozni, de eszébejutott, hogy az ofőjük parancsára ki kell csicsázni a termüket. Vicces, nekünk nincs is termünk. Igaz, perpill iskolánk sincs, csak egy átmeneti, mert az igazit elvileg tatarozzák - gyakorlatilag nem -, úgyhogy most ki vagyunk rakva a világ végére, Újpestre. Végülis nekem teljesen mindegy, hol az iskola, addig legalábbis, amíg nem jön be vonat meg repülő a képbe. :D Szóval érted.
Az ofő is olyan izé. Nem szeretnék trágár szavakat használni. :D De ilyen besavanyodott, rosszindulatú, koravén nő. Nem is értem, miért vette el feleségül bárki is. Na mindegy. Esne inkább teherbe, és akkor ők is boldogok, meg az osztály is. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat