Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-02-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-02-17

Szép napunk van. Nem soká megyek aludni, ma jó volt vissza révedni a régi dolgokra. Hihetetlen hogy némelyik zene még most is kikészit, de hozzá teszem nem az üvöltös szaggasd anyádat zenék! Hanem Vágyom rád, ha valakinek nem tetszik a műfaj szint ugy javaslom a szivességet! Szép zene és Cica adta ez meg így még szebb! :) Kár hogy a többi részét már nem küldte el nekem! :( "Vágyom rád a szívem hajt hozzád" Ugyebár! Ez jó a naplóba mindenki látja pozitívum ha olyan a közleni valód ami tartozik mindenkire pl: Szólj Ödönnek itt az E... bank! :D Ez elég publikus! ( azért van kipontozva mert nem vagyok reklámtábla, és külömben sem tudom h létezik e még mármint a bank Ödönök tuti vannak még!) Tehát de van olyan amit ki kiálltanék de ugy hogy csak annak akire tartozik ez igy nem lehetséges! Cica tudod mibe volt még igazad? Abba hogy 100-szor is leírhatod akárkinek hogy szeretlek, nem jelent semmit mert azt csak te veszed észre mikor már nincs veled! De legalább ezt is megtudtam! És szerintem is elkopott mert az se tudja fiu vagyok e vagy jány de már irja hogy szeretlek! Na ja!! Bár én nem koptattam mert mindíg is igaz volt és az is!
A szerelem nem megkopik, mélyebb lessz! :) Az igazi legalább is!
Sok ismerősöm van mind olyan lett mint a festék! Lekopott! :D Mondjuk nem is baj az ilyenekkel és akkor kijelenti h szeret és azt mondja h se internet se msn sőt még a postásokat is lelőtték, és hozzá teszem a telefonok is megnémultak! Hát vannak még katasztrófák! :D Nem de? Katrina söpört végig azon a területen pontosabban a házában és a postán! :D De pozitívum ezen már csak röhögni tudok! :D Csak azon bosszankodom hogy lopni azt tud! :D De sebaj nem fogok belehalni! Na mindenkit cuppantok mert tényleg kéne egy kevéskét aludni nem? Hát de! :D Jóéjt és szépálmokat!
Kedves olvasó valaki mielőtt épp délelőtt olvasod és mielőtt feltételeznéd hogy de hülye ez a jány hát nem mert itt /pill a pontos idő 03:49 még hozzá hajnal! :S
Ezért pussszancs nektek!

"valakinek, valamit, valamikor, igértél" :)
Pápá
Ui.: Ne haragudj!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat