Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-04-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-04-07

Szép jó napot mindenkinek!
Itt süt a nap csicseregnek a madarak jó kedvem van de mégis hiányzik valami vagy valaki? Igen valaki.. Ez a hat nap hat hétnek tünik. :(ÉS nagyon hiányzik nekem a macs! :((
Jajj és erről meg eszembe jut hogy holnap mehetek dolgozni mint állat húzom az igát. De ugy utálom azt a nőt! Na mindegy már elválaltam nem nyavajgok tovább itt egy tanulságos és szép kis történet kaptam e-mailben érdemes végig olvasni:

Képzeld el, hogy megnyertél egy versenyt, s a nyereményed az, hogy a bank minden reggel 86. 400 forintos számlát nyit a nevedre. Ám mint minden játéknak, ennek is megvannak a szabályai, pontosabban két szabály van:
- az első szabály, hogy mindazt a pénzt, amit napközben nem költöttél el, este visszaveszik tőled; csalni nem lehet, tilos áttenni az összeget egy másik nap számlájára; csak elkölteni lehet. . . de másnap reggel a bank új számlát nyit a nevedre, rajta ismét az egy napra szóló 86. 400 forinttal;
- a második szabály, hogy a bank előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor véget vethet ennek a kis játéknak; akármelyik pillanatban közölheti, hogy kész, ennyi volt, a számlát lezárják, és nem lesz folytatása.

A kérdés, hogy mit tennél ebben a helyzetben? Elgondolkodtál?! Minden reggel, alighogy felébredsz, kapsz 86. 400 forintot, azzal az egyetlen kikötéssel, hogy a nap folyamán költsd el, mert a fel nem használt összeget este, amikor lefekvéshez készülsz, visszaveszik Tőled. Csakhogy ez a mennyei manna-eső vagy játék, ahogy tetszik, bármikor véget érhet. Érted?! A
kérdés, hogy mit tennél, ha ilyen ajándékban lenne részed?! Elköltenéd, az utolsó fillérig?! Önmagadra?! - Azokra, akiket szeretsz? - Idegenekre?

Hát úgy gondold át, hogy ez a varázsbank igenis létezik! És Te minden reggel ébredéskor megkapod a magad ajándékát! Igen! És ezt a varázsbankot úgy hívják: idő.

A múló másodpercek bőségszaruja! Minden reggel, ébredéskor
kapunk 86. 400 másodpercnyi életet arra a napra, de amikor este elalszunk, a maradékot nem lehet átvinni másnapra; a tegnap elmúlt, és azok a másodpercek, amiket nem éltünk meg a maguk teljességében, jóvátehetetlenül elvesztek. A varázslat minden reggel előlröl kezdődik; ismét kiutaltak részünkre 86.400 másodpercnyi életet, de a játékszabályok megkerülhetetlenek: a bank minden előzetes értesítés nélkül, bármikor megszüntetheti a számlánkat - az élet akármelyik pillanatban véget érhet.

A kérdés tehát az: mit kezdünk a napi 86400 másodpercünkkel?

Ha meg akarod érteni, mit jelent egyévnyi élet, kérdezz meg egy diákot, aki elszúrta az év végi vizsgáját.

Az egyhavi életről kérdezd az anyát, aki koraszülött gyermeket hozott a világra, és várja, mikor hagyhatja el a baba az inkubátort, hogy ő épen-egészségesen a karjába szoríthassa.

Ha az egyheti élet érdekel, fordulj a munkáshoz, aki gyárban vagy bányában dolgozik, hogy eltarthassa a családját.

Az egy napról faggass ki két szerelmest, akik epekedve várják, hogy viszontlássák egymást.

Hogy mit jelent egy óra, elmondja Neked a klausztrofóbiás, aki beszorult a felvonóba.

A másodperc megértéséhez nézd meg azt az embert, aki hajszálhíján úszott meg egy autóbalesetet.

És a másodperc ezred részének jelentőségét elmagyarázza Neked az a sportoló, aki ezüstérmet nyert az olimpián, holott egész életében az aranyéremért edzett.

Az élet varázslatos dolog! Használj ki minden másodpercet, ami megmarad Neked!

Na igen kicsit hosszu de ha már itt jársz nem ártana ha ezt is elolvasod! Azért kiváncsi lennék naponta mennyien olvassák az én kis nyomoronc naplómat? Semmi érdekes nincs benne álltalában csak áradozok az meg miért olyan érdekes? Csak azért kérdezem mert sokan jelezték már hogy olvassák. Hihetetlen!! Na mindegy ha ennyire izgalmasnak találjátok akkor olvassátok csak nem igazán érdekel csak nem értem. :) De semmi gond vele :)
Ez jó legalább azt bizonyítja hogy az én szerencsétlen nyomorult kiséletem is érdekelhet még valakit.
Pedig álltalában mikor süt a nap jó kedvem van de cicuskám hiányzik nagyon de nagyon és igy nehéz a jó kedv. Csak féltem is remélem semmi baja neki!
1: szeretet
2: levegő
3: élet
Valahogy ilyen fontosságba van nállam mert mindjárt meg is magyarázom: Ha nincs szeretet nem kapok levegőt, ha nincs levegő, megszünik az élet! Ezért szeress mert élni akarok veled. :((
Na mindegy ez csak egy gondolat volt ami kipattant a fejemből bár lehet hogy értelmetlennek tünik de valahogy igy vagyok én ezzel. Persze a szeretet sem kívánságra jön sajnos. És nem kérésre.

Itt az idő hogy elmeséljem a mai reggel igaz történetét:
A napocska - mint minden reggel - üdén és frissen ébredt. Megdörgölte
a szemeit, nyújtózkodott nagyokat, majd félretolta a bárányfelhőket.
Huncut szokásához híven bekukkantott néhány ablakon hogy meglesse
a kócos embereket. Az egyik szobában aztán olyat látott, amilyet
még sohasem: egy gyönyörű Lány aludt édesen, szépségéhez és belső
ragyogásához képest csak pislákoló gyertyalángnak tűnt saját
fénye. Elszégyellte magát és gyorsan visszabújt a felhők mögé, feltette
a fülére a fejhallagtót, s elkezdte hallgatni az önbizalomnövelő
tréninget. Aggódni nem kell érte, hamarosan újra elhiszi magáról,
hogy ő a legszebb a vidéken...
Mindenesetre ha ezután ébredéskor csak felhőket látsz az égen,
biztos lehetsz benne, hogy a napocska hajnalban megint nálad járt, és
ismét szembesült a tényekkel :)

Ez egy édes kis történet amit szintén mailben kaptam! Persze ezt nem nekem kelett volna postázni mert ez nállam valahogy nem igy van! Inkább valami olyasmi hogy ha reggel felébredek és csak a felhőket látom elbujt a nap mert nem akar aznap reggel ismét hányni a látványomtol és mert marhára nem kiváncsi arra mi van velem! De ez érthető valahogy mindenki igy van ezzel nem kiváncsi senki rám miért pont a napot érdekelném? ... Hamár depizek legyen teljes a depi.:

Bármilyen messze vagyok tőled,
mégis mindig álmodok felőled.
Bárhol vagy, soha nem feledlek
boldog lehetsz mert igazán szeretlek!

Öröm és bánat együtt van a szívemben,

egy könnycsepp csillan meg a szememben.

Ha megkérdeznéd mi bajom,csak annyit mondanék:

HIÁNYZOL,de nagyon!!!!

Szeretlek Cicám!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Márcy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat