Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-04-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-04-03

Gyönyörű nap de csak mert jó idő van meg jó kedvem van! Ahhoz képest hogy egy ujjam hiányzik egész jól megy az írás. Illetve csak bibis :( Puszit kérek rá!
Miért mindenki az én naplómat olvassa??????? Hát nincs jobb dolgotok??????
Olvassátok csak nem bánom, csak vicceltem. :))
Mai napok toplistás zenéje: Baracuda Ass Up. :D Imádom.
Épp jégkrémet eszek.. És ki a fasz hívogat számnélkül????????????????????????????????? Muszály ezt?? Nem baj beszéltem az illetővel de miért kell számnélkül hivni hameg már megtetted miért nem szolsz bele az istenért? :S Ez olyan izé.... Na mindegy csak hívna vissza megmondanám a véleményem. :D hehehe... :)) Ja és még valamit mára! SZERELMES VAGYOK! Nahabár eddig is az voltam kb múltév október óta vagy valami ilyesmi! Méghozzá egy cicába az én cicámba. Ha nem érted kedves olvasó... Akkor.. (ez engem nem érdekel) Én értem meg ő. Ez a lényeg más semmi a többi magasról mindenki. :D Ja és aki tudja a számom az ne hívjon már számnélkül mert ha számmal hivás előnyei azok: Ha nem ismerem a számot vissza hivlak és ez az én költségeim terhelik. Jajj de ez olyan ... Mindegy ki nem pottyanja le! :D Na Szeretlek Cicácskám de nem folti na pápuszi!
HAPPY


40 dati-5 forint

Ez tényleg egy kód,semmi átverés!
De csak ha pontosan követed az utasításokat!!!!

Küldd el SMS-ben ezt a kódot:
234964

Erre a számra:
06-90-635-634

Ha elküldted, kapsz majd egy hívást erről a számról, amiben egy nőci mindenféle egyes gomb, meg 2-es gombról hablatyol majd!Lényeg, hogy nyomd be a 2-est,és üsd be tevéd leltárbeli sorszámát!

A híváj díja:5ft
Ennyi datit kapsz:40

A kód egy kód,és NEM másnak rendeled meg a datikat,
mert a rendszer nem ismeri fel a kód utolsó 2 számjegyét,ezért kapod vissza az sms-t,amibe a TE tevéd leltárbeli sorszámát kell beütnöd,és mivel a kód első felét felismeri,a szerver automatikusan küldi neked a 40 datiT!

ENNYI!
DE NEM KAMU!!!!
Még most használd ki a lehetőséget, mert tevémet valószínűleg kizárják majd,amiért elárultam a kódot.

Ez egy lehetőség,fontold meg!

URISTEN!! Ekkora HÜLYÉKET!! Most komolyan ti ezt beveszitek?? Hogy lehetnek ekkora állatok nem tudjátok felfogni hogy NINCS SEMILYEN DATI KÓD??? Nem világos ugye?? Látom nem.. Csak folytatjátok a hülyeséget mi?? Nem volt még elég? Ne nézz már mindenkit síkhülyének. Nahabár vannak itt olyanok is de azért ezt elhinni. Tiszta képtelenség mekkora bunkok vannak hogy ilyenekkel hitetik a másikat!

(Nem azért szidlak mert bedőltem hanem mert elegem van belőletek!!)
Basszátok meg olyanok vagytok mint a nyulak ugy szaporodtok meg terjedtek mint a csirke nátha és megfertőtök mindenkit akit lehet! HÜLYÉK...
pápussz.. Ja és azon ha kizárnak én nem csodálkoznék.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat