Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-04-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-04-15

A képen az imádott macskám van aki elveszett! Szómorú vagyok és depressziós. És szenvedek lekéne hogy lőjenek már élnem se kéne... Hiányzik a Peti és NAGYON SZERETEM!
A faszom lőjetek már le kérlek...


Szia Baby pupu !

Letörlik holnap a tevéd!
azért:vírus van rajta!

letöröljem?
hívód? csak így úzhatod meg!


BAZD MEG!! Idegeljél még te is!

2006.04.15.-e van 15:32 Eddig azt hittem hamár a szerelmem Peti nem ír és még a tc is törli a leveleit legalább meglessz a saját kisdogomentumomban Versek címszó alatt mindent ami fontos volt nekem szóval kb fél életem benne volt abba a dokomentumba még nem ma jött a kedves nővérem és az egészet kitörölte mindent ami csak benne volt. Tele volt mindennel mi történt velem milyen levelet kaptam mikor kitől minek legalább ez megmaradhatott volna nekem de még ezt is elvették tőllem. Én mikor töröltem ki neki vallamiét is? Soha semmiét. De mindegy. Ezt a napomat is szépen elintézte. Fél éve ismerek valakit november óta el volt mentve az összes levele Petinek és zet neki még ennek is vége. És még vissza sem tudom hozni semmi képp. Hát ezuton is köszönöm neki hamár több levelet ugyse kapok senkitől legalább az meglett volna de már az sincs. Én már ugy se kellek senkinek tudom én ezt jól, legalább ezt tudtam volna olvasni de ennek is annyi. Most kb vagy még egy hétig ezt fogom elbőgni mindenkinek ha egyáltalán érdekel valakit azon se csodálkozok ha nem mert én már senkit nem is érdeklek!
Fél éve oda vagyok Petiért ezt valahogy már mindenki tudja itt talán ő is tudja csak nem igazán érdekli azthiszem, soha nem is megbántani akartam valahogy mindíg sikerült de nem direkt valószinű hogy én hibáztam de az istenért az igazságot miért nem érdemlem meg? Elegem van élni sem akarok. Elegem van az életemből is teljesen. Mára jól kicsináltatok csak gratulálni tudok hozzá. Gratulálok nővérem csak igy tovább.
Tudtam eddig is hogy semmire nem vagyok való egy párszor szembesítettek is vele, lehet hogy igazuk is volt de azért valamit csak megérdemelnék. A remény hal meg utoljára? És ne adjunk fel semmit? Én feladtam mindent teljesen elegem lett. Mindenből és mindenkiből. Nem kéne élnem se nincs is sok értelme..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat