Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-06-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-06-27

Szép piros napunk van ma! Elég régen nem írtam már ide a naplómba, na jó annyira nem volt régen.. Ma vasárnap van, és barátnőm 3 órakor délután el akar jöni hozzám, mondjuk most 12:32 van szóval még van egy kis időm felkészülni rá. Végül is nem zavar ha eljön, csak ilyen kujva meleg ne lenne. De ez van, ki kell bírni el kell viselni! Tegnap egy cseten, de nem a tevecseten. Beszélgettem egy sráccal. Nem volt teljesen normális de ki az? :) Azt mondta később msn-en szép szemem van. Hát szerintem ha szép is, van egy gyönyörű szemű Cica. Akit szeretek és nagyon hiányzik most, és mindíg nekem!
Nagyon sokat gondolok rá s úgy érzem mindíg szeretni fogom, pedig lehet hogy olyan busz után futok ami már nem vesz fel. De nem baj kitartóan futok tovább egyszer ugyis megáll tankolni nem? Örökké nem mehet egy busz.:)
De ha egyszer megáll, megölelem a cicámat és elmondok neki valamit. Amit épp most is taglalok. :) Na jó hagyjuk ugysem értitek miről beszélek, bár nem is kell hogy ti értsétek... Mondtam már hogy egy oldalon fenn van a képem és egy ugyanúgy kunszentmártoni mint én, küldött egy üzit. Hogy: Szia Peti vagyok! 26 éves és szintén kunszenti, nincs kedved egy kis szexhez vagy hancurhoz? Hát nem is részletezem mit is válaszoltam neki.. Nyugi nem azt hogy Oké. hol és mikor? Szerintem nem ilyen vagyok, de ezt tudhatnák azok akik ismernek! De az biztos hogy nem kiméltem a családfáját, sem a szakmájukat, nekem ilyennel ne kezdjen senki!
Nos de most búcsúzom mindenkinek szép napot!
Puszi
Márcy
23:09 FÁJ A FEJEM!!! Megyek aludni.

Folytatás: Ma kedd van és nem vasárnap ez annak köszönhető hogy a teveklub épp karban tartotta a napló irási mizét és ezért csak most tudtam beírni azt amit már vasárnap be akartam, azon kívűl.

Üzifal: Ha valaki tudja az admin kodot datit adok érte.



Szia DON TEVE !

ADMIN TÉMA:
1. Az admint jogot nem adják kérésre.
2. Az adminok kiválasztás útján lesznek, azok amik, mivel ez csapatmunka és az összetartásról szól.
3. Aki kunyerál soha nem lesz admin.
4. Az admin teve házastársa sem lesz admin, és szabálysártés esetén ugyan az vonatkozik rá mint a többi tevére.
5. A minimális feltételek mert sokakat érdekel:
Betöltött 18. életév és irhatod az AL-ra, hogy 200 éves vagy, lehet fent a nagypapi fotója is, nem számit.
Az személyes találkozás elkerülhetetlen, mielött megkapnád egyáltalán a lehetőséget.

Szia Baby pupu!

mi csoda

Szia DON TEVE !

NEM CSODA HANEM EZ AZ IGAZSÁG!

Szia Baby pupu!

de ako hogy lehetek az adminos a chaten ?

Szia DON TEVE !

Legyél jó és szobatiszta és ne káromkodj ne csalj a datival legyél benne a csapat munkában! De ha kunyizod az admint ugyse fogod megkapni soha értsd meg kérlek! Hidd el nekem hogy így nem fog menni.
Legyél ott nagyon jó mutass példát mindenkinek! És aki valamilyen hülye admin kóddal próbálkozik ne higy neki, mert annak csak a datid kell.
Na szia
És sok sikert

Szia Baby pupu!

de ez igy reménytelen te tod az adminkódot?

Szia DON TEVE !

Nem, nem tudom az admin kódot, nekem egy Cica mondta, hogy nem lehet követelni az admin jogot, mert azt kérésre nem adják. De ha annyira élvezni akarod azt hogy admin vagy akkor hozz létre egy új szobát a cseten és rugdoss ki mindenkit! De hidd el nekem ez a Cicám igazat mondott és tényleg nem adnak admin kódot és ezt senki nem tudja csak az adminok tőllük meg hiába kéred. Ha elkezdenének kivételezni veled, akkor mindenki felháborodna hogy bezzeg neki nem. És akkor minden a fejetetejére állna. Érted már?

Szia Baby pupu!

értem


( Kicsit sokáig tartott még felfogta de csak sikerült!) És ez igy van jól! :)

Még egy valaki, akinek örülnék ha valaki kitörölnék az adatlapját! Mert szerintem nem ide illő és nem csak engem sért.

Szia Baby pupu!

Nézd meg az adatlapom.
Vélemény?

Szia GGatee!

Kedves!

Megnéztem az adatlapod! Nagyon szép! Gratulálok hozzá! Remek mű, az a kép... Gondolkoztál már azon hogy igaza van azoknak az embereknek akik azt mondják ritka nagy bunkó vagy? Szerintem lehet benne valami nem? Ez a kép egyszuerűen mesés! Tényleg minden elismerésem a tiéd! Nos javaslatom: Segítsd a rendőrség munkáját és lődd fejbe magad!!

A farkadhoz hozzá füzve: Bocs nem láttam sok mindent mert nem találom a nagyítómat!

Pápá

Azon kívűl: Van két cicám akik 2 hónaposak testvérek és nagyon aranyisak, mindennap őket etetgetem, és minden jóval ellátom őket! Ja jut eszembe ma BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN LÁSZLÓ- nak.
Cuppancs. És Cicám szeretlek

Cica:Skorpió (október 23 - november 22.)

Pozitív változásokra számíthatsz ebben az évben. Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Ha gátat vetsz túlzó törődési vagy önfeláldozói hajlamodnak, azzal csak jót teszel magadnak. Szereted az embereket és ezért ők is viszont szeretnek téged. Szükséged lesz a következő évben egy partnerre, függetlenül attól, melyik korosztályhoz tartozol. Fontos számodra a környezeted elismerése, reagálására, ahhoz, hogy teljesnek érezhesd magad. Az elkövetkezendő időszakban különösen szereted majd a versenyhelyzetet és a pezsgő vitákat.

Szerelem: Nem túl szerencsés, hogy a biztonságot a szülői házhoz való erőteljes kötődés jelenti számodra. Jobb lenne, ha ezt inkább egy partnerkapcsolatban keresnéd. Hajlamos vagy arra, hogy az egyik szülőddel lelkileg helyettesítsd a társat. Ha nem cselekszel a helyzetnek megfelelően, akkor akár a házasság lehetőségét is megtagadhatod magadtól, talán a domináló szülővel szembeni egyfajta kötelességérzetből. Ha párkapcsolatban élsz, akkor komoly vitákra számíthatsz a partnereddel, mivel úgy érzi, hogy eléggé elhanyagolod őt az utóbbi időben. Sőt még az is felmerül benne, hogy nem ő az egyedüli az életedben. A kirobbanó viták is hozzájárulnak, hogy az év közepe táján megpróbálsz kihátrálni régi kapcsolatodból, de új partnereddel sem szeretnéd szorosabbra fűzni a szálakat. Valójában szeretnél egy kicsit egyedül lenni, hogy eldönthesd, hogyan tovább.

Munka, anyagi helyzet: Az év elején a mindennapi rutinfeladatok sokkal több időt igényelnek, mint ahogy előre eltervezted. Az év közepén lesz lehetőséged új dologba kezdeni, akkor eldöntheted, maradsz-e a jelenlegi munkádnál vagy valami másba fogsz bele. Előtérbe kerül a tanulás, az ismereteid bővítése, aminek később nagy hasznát fogod venni. Nyáron megerősítheted a pozíciódat és anyagilag is egyenesbe kerülhetsz. Ez a pozitív állapot egészen az év végéig kitart.

Szerencsés napok: november 10. és november 14.

Problémás napok: január 13. és február 1.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat