Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-06-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-06-29

Megmondaná nekem valaki hogy ki az a Tomi?? Akinek megvan az én MSN címem? Hm? És miért adta meg az MSN cimem? És miért nem kérdezett meg róla? Ezt én nem értem...Egyébként jobban vagyok mint tegnap. Tegnap valahogy olyan furcsa napom volt minden érzés ami bennem lapult mélyen elszorítva, kitört belőlem és szegény Cicámra öntöttem az egészet (képletesen)
Egyébként nem sürűn szoktam azért sírni ha valakit szeretek és nincs velem, de tegnap valami nagyon sokat. És reggel is ugy keltem fel hogy arra gondoltam hogy szegény Cicám megvan áldva velem. Jajj majdnem kihagytam:BOLDOG NÉVNAPOT CICÁM!!
Nem tudom hogy csinálta de nagyon szeretem őt.
Na viszlát emberek!
Márcy

Ui: Ezen kívűl:Petra naplója
Púpos Susuka [283400 AL], gazdája Petra

Örülök, hogy idekattintottál!
Szóval kiváncsi vagy, hogyan lehetsz mindössze 20.- forintért datimilliomos?
Ha igen, akkor figyelj!
Először is, mielőtt elkezdenéd, nem vagyok csaló, csak meg akarom osztani veletek, hogy részesülhettek, ti is abban az örömben, amiben én is most úzskálok!

1. Küld el a 0690-629-008 as számra ezt a kódot:
198701
Várj pár másodpercet, majd kapsz egy sms-t!
ott kérik a tevéd sorszámát, beírod, és máris kézhez kapod 20 datidat, és a számládról csak 20.- forint került le!
Jó, mi!
Próbáld ki már most!
Sok sikert!

Írtsa csak őket az ember szaporodnak mint a nyulak. Ilyen nincs. nincs már túl sok erőm/kedvem magyarázni de még elmondom, és el is fogom ha igy folytatjátok! NINCSEN DATIKÓD! AZON KÍVŰL AMIT AZON A HELYEN TALÁLSZ HOGY EGYÉB DATOLYASZERZŐ MÓDSZEREK! Ott vannak dolgok említve hogy HOGYAN JUTHATOK DATOLYÁHOZ? Lejebb csúsztatod az oldalt és akkor ott eltudod olvasni azt hogy ténylegesen HOGYAN JUTHATSZ DATIHOZ!!! És nincs olyan hogy az öreganyám dolgozik a teveklubbnál világos? ÉS nincs annál olcsóbb mint amit emlitettem a menüpontban! Ingyen dati meg főként nincs. NINCSENEK datimilliomosok esetleg csak azok akik olyan hülyék hogy az éhenhalásig rendelik a datit az anyuci apuci örömére de ők se milliomosak. Vagy azoknak van még sok datilyuk akik pedofil állatok és datit adnak a ..áknak a vetkőzésért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat