Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-06-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-06-18

Mivel nem szeretem a csalókat bocsi de nem tudtam szó nélkül hagyni a kedves ifjú lelket aki hirdeti a bátyját! Tanulságos olvassatok csak!

Üzi fal! Hirdetés: NEKEM MÁR VAN 999 DATIM ÉS INGYEN SZEREZTEM!NÉZD MEG!P.KI!

Kedves!

Nekem a nagynéném dolgozik a teveklubbnál és ismeri a te testvéredet. Utálja is rendesen mert mindíg csalni akar. Hát nem fantasztikus egy ilyen ismerettség? Szerintem tök jó hogy ilyen kicsi a világ. Nekem már 200000 datim van csak nem irom ki merhát minek is? Tök nyóc hogy kinek milye van és mennyi. Pl a pasiknak van egy farkuk a normálisabbja mégsem hirdeti mindenhol. A lányoknak két azaz 2db mellük van, és jéé nekem is van. Mégsem hirdetem. Szóval hagyjuk már ezt az unalmas szöveget hogy melyik rokonod van a teveklubbnál jó? Vegyük ugy hogy mindenkinek az anyukája az apukája és a nagynénikéje ott dolgozik azért van anyagi csődbe az ország mert mindenki a teveklubbnál dolgozik! És mindenki csalni próbál csak hogy már ismerik és igy nem veszik be a trükköt legközelebb valami jobbat találj ki!
Sok skert az uj tervekhez!
Szia
Márcy

Más: Ma szép napom volt, süt a nap meg a szokásos marhaság az állatokkal kapcsolatban!Ma kicsit előre jegyzeteltem a naptáromba. És épp megfigyeltem hogy az én kis Cicámnak Junius 29.én lesz a névnapja nekem pedig Julius 29.én lesz a névnapom. Tök jó micsoda egybe esés. Augusztus 25.én meg betöltöm végre a legszebb kort. Na találjátok ki melyik az? Várom a leveleket!! :D Cica te azthiszem tudod mennyit is töltök be.. Remélem jól vagy, rég nem voltál már a tevédnél hiányzol nekem nagyon, és aggódom érted!
Remélem jól vagy. És semmi bajod nincs.
Nos további szép napot mindenkinek! Illetve további szép estét!
Pusszancs.
Márcy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat