Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-03-30

Baracuda - Ass Up
dj Tiesto feat. BT - Love Comes Again.
Danzel - Pump It Up
Daniel Powter - Bad Day
Green Day - Wake Me Up When September Ends
Groove Coverage - Run Away
Kelly Clarkson - Because of you
Klubbheads - Klubslang
Melanie C - First Day Of My Life
NEO - Everybody Come On
Royal Gigolos - California Dreamin
Scooter - Good to Be Back
Sean Paul - Ever Blazin
Sean Paul - Like Glue
Sean Paul - I am Still In Love With You
Sickratman - Nesze hülye paraszt!
Soca Girls - Cha Cha Slide

Na hagyjuk. Ezek közül egy kettő megvan de a többit kikeresem a LimeWire segítségével. :D Hehe..
A napomról annyit egész jónak néz ki a nap is süt meleg van. Rájöttem Miskolc is messze van. :( Jajj. :( És valaki tudja esetleg Székesfehérvár is annyira messze van? Bár tudnom kéne mert ott születtem székesfehérvári vagyok dehát nem tudom hány km ide. Már csak éhes vagyok kicsit enni is kéne. De ezzel ráérünk előszőr ez a napló vagy mi a csuda legyen rendben. Este nem aludtam el hajnali 3-ig pakoltam gondolhatod kedves naplóm örültek a rendrakásomnak. :D A tevém már rengeteg trükköt tud ha nem lessz a válasza akkor aki megkapja a tevém az jól jár vele 70-80 trükköt tud már asszem. Kár lessz érte. Na mindegy ezt ugyse értenétek. Nem is akarom hogy értsétek szóval mindegy. Nehéz dolog ez. Egyszer az életbe teljesülne egy kivánságom. De jó lenne... Ugy szeretném.. Na mindegy mert ettől a depresziótól már én fáradok le. Nem hogy még a napló. Túl lépek rajta hogy nem sikerülhet semmi ebben az életben amit szeretnék.
Sötét bordó szinű a körmöm. De csak mert ez a kedvenc szine valakinek. Legalább is ez volt ami tetszett neki. Aki fontos nekem. Áá mindegy hagyjuk..
Egy gyürűm eltört a jobb kezem mutató ujáról szóval most jól állnak a kezemen mert a jobb kezem kis uján van egy gyürű a gyürűs ujjamon 2 gyürű és a középsőn egy bal kezemen a mutatón van egy a középsőn nincs a gyürűsön kettő és a kis ujjamon egy. Tudom ez értelmes de valahogy igy van. :D Na most búcsú enni is kéne egyszer. Pápá
Puszi mindenkinek.

Folytatás: Folti el kapott egy egeret :D És kifárasztotta aztán meg elrágcsálta és megette. :D Kis cunci volt. Na Csáó ávicsi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat