Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-04-06

Ma benn voltam a suliba körbe ugráltak és pusziltak az én kis Lindusom, Cintim, meg Dinám.. :)) Meg el is áztam ez kicseszés pedig sütnie kéne a napnak, de nem is süt. :( Nem baj, fő az optimizmus. Majd fog!!! :D
Ma megkéne keresnem a Family Frost-ot mert kell annak a kurvinyákovicsnak.. :D A hülye Fornetti-ével menjen a picsábovicsba.. :D Csak nem akarok durván fogalmazni de még is sikerül de ha egyszer nincs rá más szó. Jajjjj szombaton megyek dolgozni ahoz a .....! De megbeszéltem Nikive ő is jön és így nem leszek egyedül és majd együtt lecsapjuk lapáttal. Ő leüti lapáttal én meg agyon csapom az ásóval.. :D Kiraboljuk aztán meg majd mehetünk leülni a büntit. :D Ma hangoztattam a híres beszólásaimat. Pl: Fiam ha én ugy néznék ki mint te bemennék az erdőbe és magamra gyújtanám, vagy ha olyan fejem lenne mint neked feltenném az első buszra és integetnék neki. :D Jól van na de olyan jól hangzik nem? :D Szerintem igen és külömben is amennyi meg amilyen állatok vannak mind megérdemli. :))
Egyébként 11:58 van és a Viasat3 tv-n egy nagy hülyeség megy. Hüle sorozatok. Fújjjjjjj le vele-le vele.
Hiszek neked!
A nagy micsuda azt közbe meg már felesége is volt még Madridban nyaralgatott mocskos .... És még van pofája csodálkozni mikor a volt felesége hivogatja kis szemét. Ja párdon elkalandoztam a témától épp egy sorozatot szidtam. Közbe mindjárt átcsusszanok a boltba de csak ugy Hobby szinten :D Micsoda hülye nevek Mária Hulia. Állatok!! Na mindegy.
HIÁNYZIK A CICÁM!!!
I miss you! :(( Nem baj remélem jót munkálkodik és majd ha lessz ideje megbonbáz egy két levéllel meg küldtem neki egy mailt amiben van egy szép zene csatolva amit szerintem ő is ismer és nagyon szép a szövege. Jajj barátosném kérdezte ki az a telomon képernyő védőnek! :D Mondom az az én kis szerelmem a cicám! :D Még jó hogy nem folti van kitéve bár nem régen foltikámat is lefényképeztem és feltettem a gépre. Na de most búcsúzom, mert éhes vagyok. És megyek egyet sétálni bár most éretem haza. De azért Lets go. Pápuszi.
Cupp
Szeretlek Macs.
Márcy




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat