Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-02-25

Sziasztok! "Egy nap mint, egy teljesen más világ, a tegnaphoz képest teljesen más!"
Szombat, szép napunk van! Itthon vagyok egy ideig még aztán barátnőmmel elmegyünk kicsit szórakozni de jó is lesz.. Délelőtt vásárolgattam egy jót! :) Csak ne esett volna az eső. :( Eláztam! :( De azért jól vagyok egy forró fürdő sok mindent megold :) Főleg ilyen hidegbe ami kinnt uralkodik. Fujj csúnya idő járás, kis mocsok meterológusok :) azt mondták sütni fog a nap. Hazudtak! :D Vagy csak én akartam hogy azt mondják hogy sütni fog? Ez rejtély.. :) Már nem vagyok néha tisztába vele mit mondok és mit teszek. Pedig sokszor jobb lenne előbb gondolkodni mint cselekedni! :( Vidámság, jókedv a múlt még is néha fájó dolgokat takar.. De ebbe ne menjünk bele, épp eleget veszekedtem már az ilyen miatt néhány emberrel. Valyon a szeretetet nagyságra, darabra ,vagy kilóra mérik? :) Én maradok annál hogy a szívem mit érez.. Észre vetted kedves olvasó hogy olyan ultra, szuper értelmesen tudok fogalmazni? Mert én igen. Ilyenkor szól ez mindenről csak értelmes dolgokról nem, hát ha megérted megérted ha nem nem. :D Vagy tudod mit ha nagyon nem érted akkor szólj irj vagy valami nekem meg megered a nyelvem és mindent elmagyarázok szép részletesen de csak ismiknek magyarázok mert nem csaptam fel pedagógusnak szóval aki idegen az kitalálja vagy nem tudja meg soha! Egy pár kedves idézet neked kedves olvasó: :)

A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet
nem irigykedik, nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát,
nem háborodik fel, nem rója fel a rosszat.
Nem örül a hamisságnak, de együtt örül
az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz,
mindent remél, mindent eltűr.
A szeretet soha el nem múlik


Oly szomorú mindig egyedül lenni, valakit mindig hiába keresni. Valakit várni,ki nem jön többé,valakit titokban szeretni örökké!


Valaki titkon Rólad álmodik,valaki Rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog,hidd el, az a valaki én vagyok!

Szeress, mert rövid az élet. Szeress, mert szeretlek Téged. Szeress, hogy boldog legyél. Szeress nehogy egy életet tönkretegyél. Szeress, hogy viszont szerethesselek. Szeress, hogy tudjam szerethetlek-e! Ameddig szeretsz csak addig élek, Szeress sokáig, mert meghalni félek!


Jó volna érezni, ahogy csókol a szád. Jó volna szagolni börőd illatát. De csak fekszem az ágyamon, a csendet hallgatom. S a könnycseppek folynak az arcomom.
Csukd le két szemed, hadd lehessek gondolatban veled. Engedd, hogy megfoghassam két kezed. S ha itt nem is vagy, de engedd, hogy szerethesselek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat