Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-03-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-03-11

Szerintetek? Miért fogom ki a legkedvesebb embereket? Csalódtam benned! Sajnos a mailed kitöröltem pedig szívesen végig mutogatnám. Nem tudom ha a te anyyukád lenne az aki eszméletét veszti valyon téged érdekelne e h 120km-rel arébb ki a fasz vár rád. Mert engem kurvára nem érdekelt még ültem a kórházba! És köszönöm hogy Megtudhattam tőled a fantasztikus pasitól hogy hülye vagyok kurva és szemét! Édes vagy!
Nem szidlak de én a helyedben gondolkoznék azon h kurvára nem tudhatod hogy mi történik a másik oldalon. És nem egyből a legszemetebb dolgokat kéne elmondani valakiről! De sebaj megszoktam hogy itt a tc-n csak ilyenek vannak mint te meg a társaid! Nem is foglalkozok többet az ilyenekkel! De ezt megjegyeztem az biztos!
Köszi Bill Gates hogy kitaláltad azt a nagyszerű gombot hogy DELETE és ENTER!
Köszi...

Szerelem,mi is az? Ha csalódsz,nem igaz. Kérlek ne bánts másokat. Ahogy azt tetted velem.Mert könny könnyen csordul,még érzem. És tetted azt velem.Elég rendesen.
Elgondolkodtató! Még jó hogy vannak még aranyos normális emberek csak ne a tc-n keressem őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kivéve egyet Cica!!!!!!!!!
Viszlát..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat