Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-06-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-06-28

Emberek! Sok pedofil állat van itt a TC-n és a daticsalók is elszaporodtak mint annak idején a lepra. Vagy hogy nem menjünk annyira vissza a múltba a mai napi ajánlatund a CSIRKE NÁTHA! (másnéven : Madár influenza)
A sok pedofiltól szeretnék óvni minden fiatal korú gyereket.Eddig csak sejtettem, de mostmár biztossá vált számomra az hogy sokan vannak.. Mivel sajnos tudjuk vannak olyan oldalak hogy tini pornó és mivel lány vagyok megtudom állapítani mennyi idős egy lány, hát mondhatom és biztosan kijelenthetem, hogy ez a csaj akinek a képét láttam nem volt több 12-nél. Nagyon szeretnék minden kiskorút megóvni ettől, pedig sajnos sok olyan hirdetést látok hogy a szemem kidölled az állam pedig leesik! Mert mit érsz azzal ha egy idegen rá vesz valamire datiért? Mi is az a datolya? Taglaljuk kicsit, szerintem nem több mint egy hülye nagy játék része, pl vegyük alapul azt hogy valakinek van számitógépe otthon, van egy tevéje, de ne agy isten az éhenhalás fenyegeti, és akkor kiteszel egy hirdetést hogy a tested meg mutatod 3 datiért, megmutattad a tested és tegyük fel még a datit is megkapod. De könyörgöm mindek a tevédnek dati? Hogy szuper teve legyen? Vagy akármi, szóval nem értem miért kell egy játéknak vett weblapot véresen komoly valósággá változtatni, mert ahogy tudom a pedofilizmus nem játék. Sajnos tudom milxyen egy pedofil emberrel együtt élni, és elviselni... Volt szerencsém benne. Csak tudjátok mielőtt bármit tehetett volna meghalt, HÁLA A JÓÉGNEK!! Illetve volt egy két dolog amit megtett de ez nem ide tartozik. Szóval én alapjában véve nem ítélek el senkit sem, de ez már korántsem vicc, tudjátok inkább ne legyen soha többé datim mint hogy ilyen utón jussak hozzá!

Más: A dati csalókat sem szivlelem jobban! De ez még mindíg egy enyhébb dolog. Most gondoljátok el, jön azzal a szöveggel valaki hogy valamelyik rokonja a TC-nél dolgozik és ezért ő ingyen vagy olcsóbban tud hozzá jutni. De azt azért vegyük figyelembe, hogy aki ilyen szöveggel jön hogy küld el erre meg arra a számra ezt a kódot: És akkor itt beírja a másik tevéjének a számát a hülyébbje ugyan annak a tevének a számát. És akkor jön a rizsa hogy vissza kapsz egy sms-t és abban add meg a te számod hol ott ez nem igaz, mivel egyszer már elküldted a sorszámod, (ami nem a tied volt) Ezért a sajátodat már hiába küldöd. És igy az ő tevéje lett a gazdagabb datival. De azt azért figyeljétek meg hogy minden daticsaló csak az sms-ekkel tud csalni mivel a hivással nem tud még hozzá azért nem, mert hamár felhívtad a számot ugysem vagy olyan hülye hogy másnak a sorszámát írod be hamár a tiedet kérik nem de? Szóval légyszives ne higyetek olyanoknak akik datit kinálnak olcsóbban vagy ingyen! Mert abból egy szó sem igaz!Mi értelme lenne az ilyen kódoknak? Legfeljebb az hogy a teveklubb csődbe akar menni. Szóval légyszives hamár datolya kell ott vaN A TEVÉD! Az alatt ott van egy olyan szöveg hogy EGYÉB DATOLYA SZERZŐ MÓDSZEREK! Oda katt. És ott minden le van írva részletesen és pontosan. Most nem másolo be mert már olyan sokszor szerepel a naplómba kérlek nézd meg ott ha dati kell és NE HIGY A CSLÓKNAK SE A PEDOFIL ÁLLATOKNAK!!!!! Csak ennyit akartam, köszönöm.

Nem írhatok már a naplómba mert más felháborodik lehet hogy jogosan, de talán nem kéne hazudni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat