Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2011-09-18e

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2011-09-18e

Egy matróz hajótörést szenved, és 10 éve egy lakatlan szigeten él. Egyik reggel meglát egy hajót, a sziget mellett. Gyorsan meggyújtja a jelzőtüzet, a hajón észre is veszik. Lehorgonyoznak, és egy csónak elindul a partra. Amikor kiköt, a hajótörött örömmel szalad hozzájuk. A csónakban ülő első tiszt átnyújt neki egy újságot, a következő szöveggel:
- A kapitány úr azt javasolja, hogy olvassa el, mik történnek manapság a világban, aztán döntse el, hogy megmentsük-e?


Egy anyuka kérdezi a kislányától:
- Mit kérsz 18. születésnapodra?
A lány így szól:
- Vodka, Abszint, Pálinka, Hubi, Bor
Anyuka:
- Ebben a sorrendben, vagy beiktathatunk egy gyomormosást is?


Bocs. Tényleg. :D. Bocsáss meg hogy tökéletlen vagyok, hibákkal, na de nem lehet mindenki olyan perfekt mint te ;). Bocsáss meg hogy nem süt minden mondatomból az egoizmus, hogy már csak azért sem használom gyakran az "adom" szót, hogy nem vakuzzok bele a tükörbe csücsörítve, hogy nem írok mindent w-vel, és hogy túlélem ha nincs h minden szavam végén. Bocsáss meg de vannak rossz tulajdonságaim, bocsáss meg hogy nem követem vakon az ideált. Én csak azoknak modnom hogy szeretem őket, akiket tényleg szeretek. Én csak azokkal osztom meg az érzéseimet akikben megbízok. Én ettől érzem magam valakinek.


"Voltak tündérmesék, és benne hercegek, de ma már csak rémálmok, s elmebetegek."


Nem attól leszel ribanc, mert magassarkúban jársz, nem attól, hogy műkörmöd van.. a tetteid tesznek azzá kis szívem.


Magázva, vagy tegezve?- mert egyáltalán nem mindegy.
A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová,14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogykiderítse, mit csinál közben.
A nyomozó másnap jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajöttdolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer:
János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből.Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.
Ez a magyar nyelv!


Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére. A nő felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni! - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.


Ne hiányolj senkit a múltadból! Okkal nincs benne a jövődben!


Jó nevetést!

Márcy



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat