Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Baby naplója


Baby pupu [259143 AL], gazdája Baby
2006-03-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/259143
2006-03-08

Ma olyan zöld napom van! Tehát ez jó! Egy két dolgot azóta sem értek de sebaj majd megértem az idő haladtával! :D Márcy ezúton kívánok Boldog Nőnapot Neked! :D Ha már másnak nem jut eszébe! :( Mocskok! :(
Sebaj a világ nem dől össze! :D És a kedvem se dől össze he he... Nem sokára megyek vásárolni, délután körűl kb. :D
De ez még sohasem biztos! Aztmondja hogy.. Most beszéltem tesómal telón suliba van! Bár ezt már csak azért írtam ide mert nem tudok már igazán mit irni de ennyivel nem vagyok kibékülve!! Jaj egy faszkalapra akarok vissza térni akit nem rég emlitettem hogy meglopott! Csak azért említem mert múltkor filmet akartam nézni és eszembe jutott h ha az a köcsög vissza adja a saját dvd-imet akkor nem lop meg. De lényegtelen hülye kis szarrágó lekopott mint a festék! De szép napom lessz szombaton. :D Gyüjtöttem már rá pénzt és nem tudom mennyit is vigyek!? Válasz: Eleget! :D Hogy ez a Spy Sweeper mindíg bezavar! :D Kis pofátlan bele szól itt abba hogy én mit írok! Nyugi kedves olvasó nem hülyültem még meg! :D Hehe.
Majd, eljön ennek az ideje hogy szenilis vén hülye leszek! Bár már hülye vagyok és láss csodát tudat hasadásom is van! :D De komcsi múltkor az Írbe barátnőmmel eltettük valamerre a 100ast és beledobtuk a zenegépbe de közbe bele se dobtuk aztán kerestük össze meg vissza aztán meg elfelejtettük hova raktuk, és vissza játszottuk mi történt kicsit néztek csak elme betegnek. :D Sebaj azért jó volt! Azt mondták h jó a kommunikációs képességem, mert Móninak a barátjaival én beszélgetek ő meg egy szőke üres fejű liba persze z nem az én véleményem! De hadjuk Mónit meg a pasikat! Héé Hoo Héé Hoo Hé Ho!
Jól vagyok még mindíg! :D Sőt szuper kedvem van ahhoz képest hogy semmi érdekes nem történt velem! Ja és nem szoktam vallomást tenni csak neked! :D És már jól vagyok! Csak hülye kissé!
Érdekes ma mindenki az én naplómat lesi? Hát nincs jobb dolgotok? :D Hát nézzétek csak amerikai hadi titkokat akkor sem fogok elárulni főleg hogy én sem tudok egyet sem! :D Na szép napot nektek! A LEGSZEBBET! Puszi, Csók, Ölelés, kinek mi kell válasszatok! :D Na Szevasz tavasz zöld a haraszt ..... meg te ..... Ez a lopósnak szólt a többieknek! Csáó Avícsi apám olasz volt Egyébként magyar! :D A rohadék magyar volt. :D Na Pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat