Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. november 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. november 13.

10 óra..hát ja mégiscsak feljöttem mert ép elment anyum a TESCOba..azt takarítani kéne amihez nem füllik a fogam..már végig énekeltem minden számot amit szoktam,szal azzal sem üthetem el az időt:))
Ahh a tegnapi buli ahhh isten ahh, betojok olyan jó volt. Na xal úgy indúltam el hogy lesz ami lesz, mert egy havernak sem tom a számát, mivel nekem sincs mobilom. Szal gondoltam kimegyek törzshelyre azt ott csak lesz valaki, aki tudja hol a buli pontosan meg egyéb:) De nem volt...
Szal 198al elmentem a helyszinre, ahol láttam hogy gyülekezett a nép, CSAK FIÚK! Ahh odabaszott volt egy raszta hajú kreol srác na az hu...odajöttek dumizni, azt kiderült hogy 8kor kezdődik a cucc, és ők a fellépők..hát ja...ezt beszoptam mert 6 óra se volt:D Végülis gondoltam hogy későn kezdődik de arra számítottam hogy haverokkal talizok kint Körösinél azt elleszünk addig..na sebaj beültem egy cukiba, ott halálra ettem magam sütivel, fogyókúra 4EVER..aztán mentem egy kört busszal amin egy cigány putri volt és olyan büdösek voltak, hogy az orromból kiégett a ször. de szerencsére leszálltak nem sokára bleah..
Na aztán visszaértem busszal, leültem egy padra..kezdtem beparni hogy mi lesz ha nem jön senki, bár olyan nincs hogy ne ismerjek valakit..összes arc a spanom,bár ha nem jött volna senki akkro is bemegyek.., de hát jött egy haver, aki még régen elkérte a számom a buszon és végülis ő álltala ismertem meg a bandát, és imádom azt a srácot, de nem jöttem vele össze inkább, barát volt csak..na és vele volt még 7 srác axem, jaja annyi. Huu egyből kinéztem egyet, lazulós cucc, isteni arc ahh, szóba elegyedett velem, meg oltogatott de tök arin, meg én is őt:)) Meg mondta hogy miylen jól áll ha mosolygok, hogy attól neki is jó kedve lesz, meg ezek, aztán 8kor még nem mentünk be a bulájba hanem bementünk egy presszóba, ott meghívtak egy sőrre, aztán még legurítottam párat..sose azt nézd ;) Ott meg folyton szemeztünk..jó többi srác is nézett..de ugye áldozat má megvolt:D Xal és elnevezett ügyifogyinak..meg stb kedvesnek:)) Sebaj..
Na aztán bementünk, ott kiderült fele embert ismerem min, ott jöttek puszizkodni, akkor Janival (kiszemelt) nem is naon beszéltünk, csak oda jött olykor olykor mikor táncoltam fiúkkal. Jajj meg a Maya votl pasija..a Tomi..mögém jött kavarni,amivel nicns gáz..imádok táncolni több sráccal is táncoltam tegnap..erre szám végén megfordított és le akart kapni:DDD Elhajtottam a jó büdös picsába, nem tom hol él ez!!! Ahhh , kész lettem, sztem beteg:D Meg a kezét le kellett fogni öcsém, annyát tapizza..el van tájolódva. Na aztán egyik édes srácot megdicsértem hogy nagyon helyes a kendővel (Lali), erre adott egy pussszikát, és mondta hogy én meg még mindig olyan sexi vagyok mint régen:)) őő huu nem is tom ő hány éves axem 17 ? na mind1, na aztán éppen hazaindulok, végig megyek mindenkin puszi ügyben, odaérek a Janihoz,adok egy puszi..két puszi..erre 3dikra megfogta fejem azt számra adott :D mondom mi a fax van..erre mondja hogy már megyek is? Mondom ja...mondja talizzunk holnap (azaz ma), mondom nem lehet mert randim van:D Mondta ha nem jön össze, akkor vasárnap 6kor elágon...mondom oksa:) Aztán adtam neki szájra egy puszit..azt mondja csak ennyi? Mondom nem..azt smároltunk egyet me mé ne...úgy ennyi:)
Xal isten király volt..
Jujj meg drága plátói szerelmem is ott volt, Elekes Zsoltnak hívják, a volt sulimba járt, és folyton szemeztünk, meg be is szólogatott sokszor:) Kár hogy eljöttem mert uccsó évben már egyre jobban látszott hogy azé nem egy vagyok a sok közül neki a suliban.pl egyszer bejött óránkra tök felesleges dolog miatt, és beszélt a tanárnőhöz közben meg feltünően engem nézett, csajok is észrevették:))..de hát ez van...még mindig a legistenibb csávó a földön:)
Holnap délelött megyek Tomiékkal próbálni, meghallgatom milyen lett a múltkori feléneklésem, azt alkotta most, elég DnB-s stilus lett, de sztem full odabasz:)) Velük is taliztam tegnap, ahh mindneki ott volt:)Hála volt osztályomból senki..báár ott elég csíra emberek voltak, kivéve dani és Maya ennyi..grr kiráz a hideg ha rájuk gondolok..
Mivel ma már nem írok semmit a naplómba, mert éjszaka gyüvök haza, így filózom mi érdekes votl mééég tegnap..hmm. Jah igen kibékültem Gabival, mondta mennyire hiányoztam neki, mert van a Rita akivel régen nagyon jóban voltam, csak volt egy depis korszaka engem is megbántott..aztán nem bezséltünk, ezé Gabi haragudott rám..erre most má jóban vagyok mind2vel hála ég:) Jajj full örülök hogy Gyurika nem jött..az a votl pasim..áhhh de utálom rühellem..bár mikro jártunk elég jó volt, kaptam tőle csokikááááttt:) Szal ari volt..de most egy kis geci...nem hoyg füvezik 15és fél éves létére..hanem már keményen nyomatja. Idióta..karikás szemek..mindennap részeg..teljes szánalom..meg múltkor is direkt hangosan mesélte hoyg neki hány csaja van egyszerre hoyg halljam..ahh kész ez az ember.., mesélték haverok hogy miylen rusnya csajai vannak, és hoyg eddig egy jó nője volt az is én voltam:))
thanks.. na no egoizmus :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat