Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2006-02-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2006-02-13

pénteken voltunk 2 hónaposak Tukimmal, péntek szombat vasárnap ott voltam nála. Nagyon csodás volt. Ma elég fura volt telóba, nem tom mi baja lehet, írtam neki smst hoyg remélem nem velem van baja..de nem írt vissza :/ Axonta hogy nem bizti holnap tunk talizni, de sztem csak szivat mert tudja mennyire oda vagyok a Valentin napért, meg amúgy is nem tudja hogy én tudom hogy vett már nekem valamit Valentin napra, huga mondta nekem:P Szal hiába izél, tuti csak oltogat és át fog jönni hozzám este szal nem is parázok meg akadok ki ezen:P Na ebben az évben is kaptam meghívott jó tanulók báljára, köszönöm köszönöm..mindig is tudtam hogy okos gyerek vagyok. Nemsokára lépek szavalóversenyre is, szal faja lecc:):):) Hmm ahh olyan szerelmes vagyok istenem. Jujjj és volt G-pontos cucc, ahh anyám borogass, mivel érett okos nő vagyok nem fogok eme naplómba perverz dolgokat írni mert bárki elolvashatja (sajnos), így csak megemlítettem, de basszus...kívánom mindenkinek hogy élje át ezt az érzést...soha nem felejti el az 100!!!!!
Ép Drága Judittom nyugtat Tuki miatt smsezünk. Olyan jó hogy van két ilyen jó barinőm akire mindig számíthatok:)))) Na végre most szombaton megyünk kondizni, szerencsére jön a tündéri csajszi is a Dóri, meg ugyancsak ari Évi is, bár kurvának tartják de én csípem:)))) Szal Judit, Ildi meg én vunk a triumvirátus de ha másik két csajszee is ott van akkor Quinquinátus:D ohh yeah:))))
Ma nem lógtam el 7. és 8. óráról, le a kalappal elöttem, és végre tudom hogy éljem túl ha ilyen nehéz a napom, innom kell egy kávét, bár utálom de most is extra fitt voltam végig biosz emeltszintű előkészítőn hoppálé!!! Na kb ennyi kedves naplóm, lépek tanulni, holnap lesz a német különbözeti vizsgám a 11. és 12. es anyagból, mert májusban érettségi és nyelvizsga sálálálá, tök jó lesz hogy nem jövőre kell majd szenvedni némettel hanem lesz időm a többi tantárgyra úgyis penge vagyok belőle:))))))
Csókolom



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat