Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. december 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. december 12.

Naaa tegnap buszmegállóban átölelt és mondta hogy "nagyon szeretlek" :)))) Hmmm királyság :)))
Tegnap lebasztam hogy ne igyon annyit, lassan már olyan mint az apám, erre mondta hoyg ezen ne vesszünk össze és ott hagyott, erre visszajött és elmentünk onnan ketten, és mondta hogy nem akarja hogy rosszul érezzem magam mellette, és mostantól csak péntek, szombat a pia nap! Tegnap füveztek...nem izgat,azt csinálnak amit akarnak, leszarom amíg nekem abból nincs hátrányom. Cigizni egyre kevesebbet szokott, mert eddig én vagyok az első barátnője aki nem cigizik, és hatással vagyok rá:))) Oh... menten elmegyek. Szal efféle dolgok voltak tegnap. Van a társaságban pár csaj, akik oda vannak a Janiért, aztán tegnap elött kezdtek volna kavarni, hogy nem ismer eléggé engem a Jani meg efféle:P Hehe...de tegnap jól elbeszélgettem egyikkel (Andi), és azt mondta hoyg eddig én vagyok a legjobbfej barátnője Janinak. Jól esett mit ne mondjak:)2re jön át ma, lemegyünk virágoshoz anyunak venni névnapjára virágot, aztán gyalunk haza, aztán lemegyünk Tiffanyba KETTEN (tegnap kihangsúlyozta hogy csak kettönké ez a nap), biliárdozunk meg minden. Aztán sztem este hazajövünk, és megnézzük a tévében vagy a Doktor szöszit, vagy az Apám beájulnát, addig kiderül:)) Csumm csumm

U.i.: megemlítette a pénteki bőr szerkóm vonzó hatását:)) mondta hoyg nagyon sexi voltam benne :PPPP Mondtam hogy igyekszem igyekszem:)))) Tegnap meg direkt a sört úgy ittam, hogy nagyon úgy..szopogattam a végét, direkt hoyg mit szól:DDDD Tök poén volt ott röhögtem, mert kikészült..átölelt azt mondta hogy huu de kíván meg ezt ne csináljam vele mert rámugrik:D szegény én...hmmmm :D ;)


21:56 na ép mentem virágért anyumnak, és jól számoltam, pont szembe jött Janim, aztán együtt hátra arc és mentünk virágboltba. miután hazaértünk leheveredtünk ágyra, mert full fáradtak lettünk, közben nyomattuk a rap számokat 100asával:))) Szal lazultunk...de aztán nem bírtunk magunkkal és "társasoztunk" egyet. Aztán Baginacsát néztünk gépen, meg South Parkot. Utánna lementünk Dirthybe, ott elvertem csocsóban, ketten meg végig vertünk mindenkit aki csak kihívott minket. Aztán nyert tőlem 2 csokit mert elvert biliárdban, öntöttük magunkba a Colát azt úgy ennyi:)
Holnap suli vááááá! ;( De utánna elmegyünk Mekibe, és telezabáljuk magunkat hambival:))) Tök jóóóóóóó imádom a Mekiiiiiitttt:)))
Vááá halálra oltott a suttyója, mert mikor biliárdozok enyhén hülye fejeket vágok, meg méricskélem hova löjjek közben kidugom nyelvem és átszellemülten lesek, meg ha nem megy be vigyorgok, meg ugrálok, pattogok összevissza mint a bakkecske..szal naon dúrván festek:P Őőő meg röhög rajtam váááá:P Mondom neki occsá csak occsá bazzeg! Erre beszól hogy nem olt, csak naon vicces vagyok és tetszik neki a lököttségem!!! Na ezt most bóknak vegyem bakker?:P :D
Sebaj szeretjük:))) Felhívta őt Dani míg ott voltunk, erre kérdezi tőlem hogy jöjjenek e Lacikáék, vagy kettesben legyünk? Mondom jöjjenek nyugodtan, úgyis tom hogy elvonási tüneteid lesznek a legjobb haverod után!! :P Erre holt komolyan mondja hogy neki Kinga elvonási tünete lesz miután este elválunk. Olyan édes:)
Na cccsumm



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat