Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2005. január 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2005. január 27.

Hát nos, wátőfák??????? :D Na jó alapban tök jó kedvem van, meg isteni volt mai nap is, leszámítva a karót németből...ugyanis a legrosszabb németes is 3ast kapott..csak én lusta voltam 2 órán keresztül írni egy dogát...szal mondtam tanárnőnek hogy tessék beírni egyest, és hogy hazamehetek e akkor elöbb? Mondja persze menj...na ennyi:DDD Nem vagyo kszívbajos:P Ahh megkaptunk félévit...nem lett túl fényes, mindenkinek írt egy magánvéleményt is az ellenőrzőjébe.
Íme:
Magatartás:5 (de csak azért mert ugye a szereplés..most is megemlítette hogy vegyek vissza az arcomból...arra várhat:P)

Szorgalom:4 (mert rohadtúl nem tanulok semmit, és ezt ő is tudja, zavarja hoyg a kisujjamból szopom ki a dolgokat)[meg a puskából]:D
irodalom:5 (hát igen...ész az itt van ;)

nyelvtan:4 (mert beteg lett [remélem tartósan] és nem javította ki a dogát amit az 5ösért írtam..szal kapja bééé)

töri:3 (hát igen, aki csak nagydogák elötti 2órában tanulja meg az anyagot, és aki egyszer felelt az is karó lett..örüljön hogy ennyi:D )

német:4 (rohadna ki a szeme...kis szőke picsa öcsém, full 5ös voltam csak biztos féltékeny a szépségemre:DDDD )

angol:3 (lehet hogy full sötét vagyok angolból, de 3,5re álltam és még így is beszólt hogy ő legszívesebben 2est adna..kedves,puszika)

matek:4 (Hááát ha nem lett volna pár rossz jegy..simán 5ös...sebaj évvégére max 2 négyesem lesz, többi ötös!!!, fogadtuk Évivel egy tábla csokiban..a kalóriáért kitűnő is leszek hallod:D )

fizika:4 (Köszi Judit hogy odaadtad nekem a füzeted, [mert ugye nekem az sincs] hogy kiírjam a puskát belőle, én lettem egyedül 4es fizikából:DDD )

kémia:4 (Na ez viszont saját kút fej!!! Ahh ahh ahh)

biológia:5 (Hát igen, a név kötelez:P )

földrajz:5 (méghozzá dicséretes 5ös...simán lazán alapból feszülten)

ének:5 (szerencséje annak a picsának hogy megadta...)

rajz:5 (no komment)

Tesi:5 (ugyancsak)

Igazolt hiányzások:42 hehe sok csíra...hányszor eljöttem uccsó óráról,erre semmi maradandó nyoma:P

Osztályfőnöki vélemény: Remélem, hogy a közepes és jó eredmények lesznek még ebben a tanévben jeles minősítésüek, és akkor elégedett leszek Kingával.

Na menjen a picsába...össz 3 embernek lett az osztályból 4,5 fölött az átlaga, és még itt elégedetlenkedik...pics pics picsa!!!
Ahh ma naon kira volt, egész suli hógolyózott, Krisztiánt jól megtömtem hóval:D Akkor Tukival egy csomót szemeztem ma, húú anyám ha tetszenék neki full lenne, Csilla mondta hoyg beszél vele, de ha valaki igazán tetszik egyből nicns ekkora pofám:D Ő meg már amióta megláttam elcsavarta a fejemet:P Sebaj:) Túróczi elmegy félévben!:DDD JUPIÉÉÉÉÉÉÉ, de még lesz egy fegyelmi eljárása, mert így hogy tudja elmegy, ma egy kakaós csigáz meg egy joghurtot szétkent egyik terembe az asztalon (pont ott ahova Maya fog járni:D ) és haza ment:P Szal kemény lesz axem amit kapni fog...enyhén gyerekes a gyerek:P:) Ah de tényleg tök jó volt, hogy tuki ott hógolyózott és miközben bármit cisnált folyton rámnézett, ahh ahh ahh:))) Őőő hát Gábort felhívtam elöbb, mondta hogy ma tuti talizunk, elmegyünk biliárdozni, szal királyság..csak ne bukjak ki nagyon ha nem jön be...váá soha többet nem ismerkedek szórakozó helyeken vááá:PHa tom este leírom mi lett:) Bár igazság szerint én egy embernek örülénk ha működne a kapcs, mert nem tom kiverni a fejemből, csak hát sztem ő már nem úgy gondolja mint én, NEM A JANIRA GONDOLOK! Félre értés ne essék! Ahh de hát ugye van valami hüyle mondás hogy a káposzta se jó felmelegítve mint ahogy a "szerelem" járás sem, váháhááááááááá na mind1. megyek kezdek magammal valamit. Csók


Na ma nem talizunk már, mert most kéne indulnom és full punny vagyok, szal átettük szombatra. Holnap Katlan, jönnek Krisztiánék is ha minden igaz, szal fett. Minnyá lemegyek haverokhoz, dvd-zni, aztán chat, ttc, meg egyéb szar, aztán alvááás:) Na csók


21:45 Anyós most értem haza, naon kiraaa!!! MEHETEK HOLNAP M4beeeeee!!!! Jah mellesleg végül Mayához mentem át, imádom ezt a libát:DDD Na és mondta hogy most lesz 4 éves a hely, és oltári buli lesz, szal hazajöttem előadtam magam, és láss csodát mehetekk:D Szal először Katlan, aztán M4, Keletiig bemegyek, vagy gyünk mert lehet jön Évi is vonattal, és onnan Blaha csak egy megálló fullos!:D Most Írtam Gábornak smst, hogy jöjjenek ők is megint haverjaival, tök jó fejek mindannyian:) kivi vagyok mi lesz, naon szeretném hogy jöjjenek:) Maya mondta hogy full helyes a Gábor...Évi is mondta..röhej hogy csak én nem emlékszem a fejére:DDDD Holott én smároltam vele órák hosszat...monnyuk ha már részegen is erre vetemedtem, még akkro is tuti nem votl csúnya:P POÉN:D Na sebaj..lesz ez így se, annyit tudok hogy baszott jó alakja van és udvarias...más nem kell:)) Ahh kaptam kölcsön Mayacicától 2 fölsőt, holnap azt veszem fel valamelyiket a bőr miniszoknyámhoz, és durr bele:))) Gábor sztem hasra fog esni, ha olyan lightosan tetszettem neki, akkro mit szól egy kis sexyladyhez?:D Na menek próbálgatni rucikat, mert be vagyok zsongva:D Csók



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat