Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2005. január 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2005. január 16.

Hát csum:) Tegnap ugye elmentem hip-hop partyra, de elötte írtam egy smst Janinak, hogy "nem tom hogy reggel lebasztad e vagy lemerült a teló, de csupán annyit akartam kérdezni hogy jössz e a hip-hop partyra, egyébként pénteken beteg voltam, bár úgyse érdekel..." Na ennyi, aztán mentem Mayához, mert a mozit kihagytam majd jövőhéten megyek srácokkal, Ádámot sikerült korepetálni matekból, mondta hogy köszi sokat segítettem:) Mamánál bútorokat becipeltük, ép elöbb jöttem haza Zoli segített nekünk. Na xal tegnap felvettem egy beige és piros oldschoolos pulcsit, amiből kilátszott fele hasam:D Meg fehér gatyó meg egyéb, szal egész jól néztem ki. Nagyban sörözgetünk Mayával, erre betoppan a Jani...egyből odajön ad egy csókot, kérdem hogy hol volt tegnap?.. Mondja hogy este elment biliárdozni, és hogy én miylen pontosan ott voltam nála...Mondom bazzeg...azt vártam hoyg felhívsz ,hiszen azt mondtad hogy nem biztos hoyg rám érsz...erre mondja hogy de utánna mondta hogy menjek át majd fél 6ra! Mondom nem mondtál iylet, vártam hoyg hívsz aztán elmentem pizzázni haverokkal, erre mondja hogy ő meg leitta magát mert Lacika se ment át pedig megigérte meg én sem! És kérdem hoyg reggel miért baszta le a telót? Mondja hogy 3ig aludt tegnap, és nem is hallotta hoyg csörög telója, hanem a hugai kapcoslták ki biztos. Jó... Aztán kérdezte hanyadik sörömnél tartok? Mondom 2., erre mondja hogy akkro állj, mert most elmegy és majd késöbb visszajön mert elintézni valója van..mondom ok,de tényleg gyere vissza..mondja okok, és elkezdi hoyg ha visszajön és vigyorgok mert be vagyok baszva be se jön..nézek rá kerek szemekkel, erre elkezd röhögni, hogy én mindent elhiszek, mondom neki hogy nem tudom már mikor poénkodsz és mikro nem...és csöppet görcsbe rándúlt a gyomrom. Erre késöbb visszajött, akkro én már K.O. voltam Mayával együtt, 4 sört ittam meg, eddig ez a rekord:) Megjött erre leült Maya mellé, és látom hogy már megint búskomór feje van, nem tom de rám jött a sírógörcs, biztos a piától, kimentem a Tabánból és neki dőltem a falnak, erre pár perc múlva mikro már könnyeztem kijöttek Jani meg Maya, Maya látta mi van ,elküldte Janit hogy most hagyjon minket, elment, aztán kérdi Maya mi van? Elkezdtem zokogni, pedig nem akartam...és azt hajtogattam hogy nem szeret engem , meg blabla, nemtom má mit, erre Maya mondja hoyg hüyle vagyok, tökre szeret, mert mikro mellette ült ez a beszélgetés folyt le:
M: Mi a bajod?
J: Lényegtelen, de gondolom te is azt hiszed hoyg a Kingával van bajom, pedig nem, és nem értem miért nem tudja megérteni.
M: Azért mert szeret téged, és rosszúl esik neki.
J: Én is szeretem, és tegnap is tökre kivoltam mert nagyon hiányzott, és vártam hogy jöjjön végre, és nem jött...
Hablahabla...
Szal efféle nyalánkság. Aztán mikor befejeztük Mayával a dumát,megyek be, Jani jön szembe, kérdi hogy miért sírtam, erre átölel tök szorosan, nem tudtam megszólalni, kérdi nos? mondom ezt nem lehet elmondani, ez egy érzés, meg blabla beszéltem összevissza, aztán mondta hoyg menjünk dumálni, elmentünk sétálnin akkro minden elmondtam neki amit érzek, hoyg mostanában tök izé, és szarúl esik, meg a pincsi kutya dolog blabla. Erre mondja hoyg de nem velem van baja, és...ekkor közbe szakítottam hogy de NE RAJTAM VEZESSE LE A PROBLÉMÁIT, mert nem érdemlem meg! Én is mellőzöm a bajaim ha vele vagyok, na akkro elkezdte mesélni a sztorikat hoyg mi baja van, ezt nem részletezem, és hogy azé nem mondja el, mert még Lacikának sem mondja, pedig lássuk be neki több joga van hozzá hoyg tudja, de mondom ha elmondod hova mész és nem flegmázól, máris semmi baj nincs, azt csinálsz amit akarsz, úgy bizniszelsz ahoyg akarsz, csak mond hogy mi van! Na úgy ennyi, lezártuk azt kész, partyztam tovább:) Ma megyek el Daniel Bonddal uyge, de nem korcsolyázunk, hanem talizunk 3kor Örsön és majd eldöntjük mi lesz:) Tök jóóóó:) Már hiányzik ő is, naon aranyos hapek:) Ezért ma nem talizok Janival, mert ő meg 5től nem ér rá, nekem meg nincs kedvem átmenni 12re, fáradt vagyok és másnapos ennyi. puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat