Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. augusztus 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. augusztus 27.

.().(). (\_/)
(o.o) (=':'=)
(")x(") (")..(")

Hét szép jó estét. Mostan értem haza mert szép lassan sétálgattam idefelé jövet. Maya nincs chaten pedig mikor elváltunk mondta hoyg jön no sebaj!
Eddig egyszerüen nem tudtam elképzelni hoyg az emebr szerelmes tud lenni neten. De mára ez megváltozott..de naon! eddig is volt fiú aki naon bejött sőt simán mondtam neki hoyg szeretem ,mert úgy éreztem,, meg nem is igazán frankón mondtam..
De most ha Petire gondolok kiráz a hideg, hazafelé bandukolva is csak rá gondoltam, mert ő ép a Camponában van játék versenyen:( Szal nem is jött ma chtre, meg nem is kaptam sok levelet:( DE holnap talizunk Bp parádén:))) Nagyon várom, és huu nadon szépnek kell lennem..bár álltba ha az aakrok lenni, úgy végződik hogy tükőrbe sem akarok nézni.....
Szal ha olyan szerencsés leszek mint eddig, azaz akivel eddig taliztam sosem jött be, de axem most jött el az a pont amikor ép fordítva lesz...Annyira helyes pasi..hoyg má fáj!!! És nem csak egy képen...., nem úgy mint én.. pl...:( Vááá eddig sose éreztem magam csúnyának erre most egyből!! hol itt az igazság? Váá de parázok a holnaptól!! Istenem csak tetszem neki kéééérlek!!!!!!!!!!!
belehalok ha nem..istenuccse...:( Pedig tuti nem foogk neki tetszeni:DDDDD No sebaj, már úgy bele élem magam, hoyg azon lepődöm, meg ha tetszem neki...tom nem vagyok normális:) Mellesleg tök jól elvagyok itt a naplómmal...az igazt meg sose vezetem nyáron, majd nem soká le kell írnom összegzést abba is:D Hmm na minnyá megyek tornázni:) Nem mint ha sok kedvem lenne hozzá..
Huu emnnyi spannal taliztam ma:)) Naon fain:)) Már bárhova meygek egyből szia Kinga:DD Má a nevüket is alig otm megjegyezni:DD Na jó van menek tényleg!! Puszika szeretek mindenkit:)

Jah még valami láttam ma exemet...annak a csaja is egy luzer bazz:DDD Meg az exem is..de az mellékes..hüyle drogos kis pöcsfejű geci!! (tom finom votlam és nőies...evvan:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat