Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2006-02-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2006-02-16

Csókolom csókolom:)
Ép elöbb írt Tüske, tök aranyos kérdezte mizu velem meg efféle smsben:) Majd holnap írok nékije:) Őőőő német különbözeti vizsgáim írásbeli 5ös lett, holnap meg lesz a szóbeli mán alig várom:P:P:P
Tök tré volt Valentinnap. Megint pipa lettem Tukira, de csak félreértés má megint szokásos. Szal úgy kezdődött hogy hétfőn felhívtam telón, nagyon fura volt a hangja, meg elkezdte mondani hogy nem bizti hogy jön kedden (V. nap..) Leraktuk telót egyből elkunyiztam nagymutertől az övét, és írtam Tukinak smst hogy olyan furcsa volt és hoyg ugye nem velem van baja? Blabla... Erre nem írt vissza, halál ideg voltam, kedden se jelentkezett, erre írtam neki kedd este mikor nem jött át pedig vártam, axittem csak poén volt hogy nem jön... na mind1. Szal elvileg az volt megdumizva hogy ír nekem egy szép levelet V. napra én meg írok neki egy verset. Na smsben ezt nyomtam neki: szia. Ne írj levelet én se adom oda verset, mert mára írtam. Nem haragszom, végülis mindenkinek más a fontos...csá
Na erre ahogy elküldtem abban a pillben ő is írt nekem olyanokat hogy csók kedvesem, neharagudj hogy nem mentem át csak muter beteg és elment orvoshoz hugomat meg nem lehet otthon hagyni egyedül mert fosik, boldog Valentin napot drágám!
...meg efféle
Na erre ahogy megkapta az én kedvesnek nem igen mondható smsem, egyből felhívott. Azt kiderült hogy írt nekem hétfőn, csak véletlen mama telójára küldte, írta hogy ne legyek buta meg azé votl halk telóban mert fogászaton ült blabla:))))
Szal tisztázva lett a dolog, ma meg nem volt első órám, és tök édes volt mert bejött suliba fél 8kor hoyg együtt legyünk mert elvileg csak szombaton lett volna tali mert tanulnom kell, de úgy meghatódtam mert kaptam tőle Rafaellót meg egy édes tündibündi óriási szivet tartó ördögöt amire az van írva I love U:))))
Szal suliból hamarabb eljöttem fejfájást színlelve zat megleptem őt otthon:)))) Jahjj annyira szeretem:)
SZERETEM SZERETEM :) nem tudnám elégszer leírni hoyg mennyire:) Olyan édes volt ma is:) egyem a szívét, már csak bámulni is szeretem őt, olyan cép:)))))) Na jó van nem folyok el...csak BOLDOG vagyok!!! És mááááááá 2 hónap 6 napja vunk együtt azé érzed kedves naplóm:)))) Nyáron megyünk Görögbe majd együtt vele meg haverokkal, persze lányok nélkül:D Egyik haverja se hozza csaját csak én mehetek velük, mert folyton jó kedvem van, hülyülök, vedelek mint a gödény és minden szent szarban benne vagyok :P lánynak nem mondható életviseletem van, de sose baj:D Így szeretnek akik igen, akik meg nem azoknak üljön egy gorilla a fejükre és... (fantáziára bízom)
Na csókolom álohá istenágggyon mindenkit:D:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat