Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. november 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. november 1.

7:48, na már 7 kor kipattantam az ágyból hugomat megkajáltattam anyunak főztem kávét meg efféle. Persze én nem kajoltam semmit, csak a szokásos tejeskávé adag. Axondják nem lehet könnyen fogyni...osztályomban is vinnyog a sok necces ember hogy milyen dagadt..mondom foggyá le bazzeg..mondják hogy nem tudnak..de azért a napi 4 sonkás szendvics elfogy ... áhhh na mind1, egyébként azé jutott eszembe ez a téma, mert spec amióta fogyózom őő axem 2 hete, már 5 kgot fogytam, és kurva jó a közérzetem hogy bio kaján élek, tény hogy az árára rá megy a gatyám is..de sose azt nézd:P :)))
Huhh tök jó kedvem van. Jah egyébként tegnap nem chateltem senkivel, jahhh de egy emberrel Dani Bondommal:) Elbaromkodtunk vele, királyság:) ÉS MEGVERT HONFOGLALÓBAN MINDIG!!!!!!!!! :'( Ez olyan szörnyűűűűűűű! Mondjuk abban a játékban szerepe van az IQnak is:P Szal érthető hogy nem érek el meglepő eredményeket. Jajj és még egy szörnyűű dolog történt velem!!!! Nem találom a bokazokniaim!!!!!!! Váváváváááááá, Etiopiában még mindig éheznek tom tom...DE HOL A ZOKNIM?????? Bazze eltünek a ruháim mindenem, fogadok nagyanyám viszi ki a piacra, mert hogy az UFOkat nem naon izgatja az fix.


" Magányomban egyedül ballagok, az utcák üresek a tereken hmm senki se lát, a szívem dobbanását hallgatom, de senki nincs aki értené halk szavát.
Próbáltam más lenni de nem ment, lehet hogy másnak jól áll de másnak tünni nem akarok. Talán majd szelid leszek egyszer, de még forr nekem a vérem belül Baby tombolok"


Ez a kedvenc számom ...-tól, aki felismerte az vágja ki, aki nem az meg jobb ha nem tudja:DD Még a végén lenullázzátok az átlagom:D Maya szeretlekkkkk MAYA MAYA MAYA :) Puszi neked:)))) :**************
Anyu szeretlekkkkkkkkkkkkkk
Bia szeretlekkkkkkkkkkkkkk
Mamciim szeretlekkkkkkkkkk
Keri szeretlekkkkkkkkk
DÁVID szeretlekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Apu dögölj meeeeeeeeeeg


Na meg volt a napi szokásos érzelem kitörés, édesanyával nem sokára elkezdhetjük az imádkozást, hátha elüti valami fatert, vagy ráesik egy zongora vagy bármi:) Ebben az a szörnyű, hogy frankón így van...

Na csőő pusz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat