Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. augusztus 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. augusztus 26.

Hát ismételten szar az élet..de már kezdem megszokni! :( Kutyum naon beteg, hétvégn derül ki hoyg meghal e vagy nem, mondjuk eddig tuti volt hoyg meghal mert valami gyógyíthatatlan betgsége van, és szülő kel aakrták altatni, mert büdös meg minden. De orvos mondta hoyg 20 rongyért kaphat egy injekciót amitől felépül, de a legtöbb kutya alergiás rá és belehal. De már úgy vagyunk hogy nem mind1 hoyg hal meg? Így legalább lehet túléli..:(
Kövi bajom meg az, hogy még vasárnap Mag átvágta fejünket, hoyg nem jött ki talizni velünk..pedig azt mondta 9re jön..mert elötte dolga van..ahoz képest haverok BMX-el meg effélével jöttek és mondták hoyg ott van Körösninél ahol lógunk álltba..erről ennyit. Erre 9:15kor hívjuk na mi van, erre mondja ép hazafelé megy mert anyukája behívta..jah persze a 17.ker legmenőbb csávóját anyuci haza hívja 9kor holott hajnalig is szokott bulizni.. . No sebaj... Tegnap talátlam egy mobilt (má megint) és volt rajta 4 rugó, szal mind a 9 tevém szuper teve.. meg felhívtam Magot mert ép házibuliba ment ahova én is mehettem volna..csak exem is ott van akit utálok.., na és felhívtam ari volt meg minden...szokásos. Aztán mobil bedöglött, és megszakadt duma. Erre pár perc után hívom vissza, de nem vette fel..most kérdéses miért..mert nem úgy tünt hoyg nem akar velem beszélni..meg tudtommal tetszem neki..
Pont akkro szakdt meg mikor kérdezte hoyg hoyg eszébe jutottam? erre paff..
Na írtam neki smst, hoyg azé hívtalak mert naon hiányzól! Jó bulizást! Kingus U.i.: elöbb megszakadt..
To mez elég levágós dolog..de már nem izgat..ezek után nem akrok semmti tőle..max ha kimondja hoyg járni akar velem..de nem megyek ki csak azé hoyg lássam..
Öcsém mindig 1 pasi tetszik, mindig tetszem neki...erre sose jön össze mert könnyen besértődöm..jó lehet más csaj menne utánna térden csúszva..de nme vagyo krászorúlva senkire..ha oda mennék és megmondanám hoyg nagyon bejön, egyből járna velem..de KAPJA BE!!!!!
Pff axem ma egyedül elmeygek minnyá moziba..mert uyge csajom meg randizik, mert tegnap taliztam haverommal, azt ezek meg öszejöttek... Kész:DDD Nem baj azé regalább ő jól érzi magát. Sajnos én válogatósabb vagyok...
Mégis egyedül érzem magam, és kell valak iaki szeretgessen :'(
Na axem ennyi! Pusssz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat