Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2006-03-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2006-03-03

hu hát tegnap elött csöppet besértődtem Tukimra szal mondom mi volt, írom bőőőőő na:) szal smseztünk, erre utánna nem írt vissza. este poénból írtam neki hogy na mizu? sporolunk az smsekkel:D Gyúrunk vazze? (mert aznap gyúrt) megint izomlázad lesz azt eljátszod a színházba a hattyú halálod:P :) Csókollllaaak!
Na erre jött az sms kb egy óra múlva iylen szöveggel idézem: " Nem sporolok csak nem tudok mit írni!Amúgy meg kibaszottul örülnék ha nem baszogatnál ilyenkor!Legalább tényleg csinálom! Ha meg nem járnék neked lenne rossz! (ezt azé írta mert mondta ha nem vezeti le feszültséget néha lökött lesz)
Na ezen az smsen csak lestem ,mondom banyek a kutyáddal beszélj így bakker! Teljesen ledöbbentem, mert még sose volt iylen bunkó velem! Máskor is ugyanúgy oltjuk egymást, ő is beszólogat hoyg dagadt vagyok meg efféle kedvességek, erre most hirtelen így felkapta a vizet? Na gondoltam ír neki vissza a rák, kapja be! Na egész este mentem telefonhoz hoyg na most írok neki, erre midngi elkezdtem azt abbahagytam, hoyg még se:D Végül mégis csak írtam kb ilyet hogy: Nem tudom mi a baj. Még SOHA se írtál vagy mondtál nekem ilyet, remélem jól esett legalább, ha nekem nem is. Nyugodj meg nem foglak zaklatni a továbbiakban az smseimmel, csak ha élet halál kérdés! Na helo!...
Na erre ebben a pillanatban ő is küldött smst, kb 15 másodperc eltéréssel max hogy(idézem) "Ne haragudj ha kicsit agresszív voltam, csak nagyon nem esett jól az sms!Nem akartalak bántani, remélem nem püffögtél rám! Én is szoktam oltani a Kingát!Ne hari! Na jó éjt meg szép álmokat!Látom te is írtál közben!Csókollak"
Na olvasom, gondoltam ő is ép most olvassa kedves smsem:D Erre írtam neki gyorsan, hogy nem püffögtem, csak szívemet kettétörted dúrva szavaddal:D Direkt költőien fogalmaztam oltásból:D Aztán írt nekem jó későn egy verset, amiben végre leírta hoyg szeret, mert uyge még sose mondta se írta..de már ez haladás:D
Íme:
Nem tudtam eddig, milyen szép az élet
Amióta ismerlek,csak azóta élek
Szívem a szíveddel együtt dobban
SZERETLEK napról-napra jobban!

HÁT NEM ÉDES? :D Tündöriböngyölim:)))))
Na aztán uyge tegnap mentün kszínházba tök jó volt, felszálltam vonatra meg is beszéltük a dolgokat, nevettün kegyet, mondta hoyg csak aznap naon tré volt a kedve, mert midnenkivel balhézott, még a konditeremben is... mondom de banyek akkro se rajtam kell levezetni blabla, lényeg hogy vége. Színház naon faja volt, tökre sexis volt öltönyben, bár izmos testén eléggé feszült, de legalább látszottak a vonalai:D Na mentünk hazafelé, fél 9kor. Mondja hogy húú de jó lesz lefeküdni ágyba, alig várja. Mondom én még nem vok álmos. Jujj menjünk el teázni az Oktogonhoz, a Vörös Oroszlánba! Mondja dehogy megyünk, majd leragad a szeme! Erre kerek szemekkel, na léci léci léci! Erre ő: Nem, határozottan nem! Erre még könyörögötem, néztem, könyörögötem pislogtam, mondja: Ne nézz így rám, tudod hoyg ezzel le tudol venni a lábamról! Halkan vigyorogva mondom: tudom:))))
Na hagytam, gondoltam, ok nem erőszakoskodok ha nem hát nem. Erre megyünk metrón, egy csajszi az anyjával rólunk sugdolózott, halál ideg lettem, és kedvesen elkezdtem nézni, erre Tuk ielém állt hoyg nehoyg neki ugorjak, ne csináljam a fesztivált:D Mondom de banyek mekkora parasztok:P Erre bamm mondta hoyg szálljunk le inkább mert nem akar balhét, én csak lestem, mint ha oylan balhézós lennék:P Leszálltunk látom hoyg Balah Lujza tér, egyből vigyor fültől fülig, mert ott kell átszállni Oktogonhoz:) Erre mosolygok rá, mondja nehoyg azt hidd hogy elmegyünk ,csak leszálltunk hoyg várjunk másikat! Erre elkezdtett leülni a padra, lehervadt a mosolyom mint az atom, egyből felpattant hogy jajj csak vicc volt persze hogy elmegyünk, csak oltottalak Pupucka! :) Jajj de olyan édes votl hoyg elementünk:) Ott meg volt egy srác felszolgáló, aki ekte buznyák volt:D akkorát szakadtunk:D Mondom neki hogy Kandallótüzet kérek (teaféle) teliképpel vigyor, pöszén beszélve elkezdi hoyg az nyiny szajnos, hihihi és a szája elé tette az egyik kezét a másikkal meg az a tipikus cicababa mozdulattal legyintett egyet:DDD ISTENEM!:D Viszont ma meg szar dolgot tudtam meg:( Szegény Mayával szakított barija, naon ki van bukva, majd iygekszem felvidítani, bár tudom iylenkor nem naon lehet! De sztem úgyis ki fognak békülni nagy a szerelem, csávóknál vannak holt pontok, azt pár nap és rá is jönnek hogy mekkora lököttek voltak!
Na álohá cuppa cuppa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat