Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. augusztus 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. augusztus 2.

Kedves naplócska me az vagy nem? Na xal tök jó a kedvem! És kezdek imádni egy palit:)))) Na kit? Há persze hoyg őt! Na szal ősem utál axem, szal béke happy me fanta! Ennyi:) Szeretek midnenkit! Hajnali 2 óra 46 perc és Björnel beszélek huham nem rossz:))

reggel 11:29 most keltem fel:))) Klasssz, egyes emberek meg éppen dolgoznak..:P:)))) Szegény ők! Ja és cerbonát tömök abba a nagy fejembe! Tegnap nem is meséltem hívott a legjobb barátnőm akit én naon szeretek!! Mesélte hoyg aki csak ott ovlt osztály kiránduláson, persze csak a lányok arról örvendeztek hoyg elemygek az osztályból:)))) Tök poén! Hát igen ha valakiket nem szeretek akkora azok a hüyle picsák. És alapban azé utáltam őket mert midnig beszóltam nekik, ők meg mentek árulkodni mint a pisisek!!! Frankón!!! 15 évesen meg 16 évesen mennek beköpni hoyg én ezt meg azt mondtam! Meg egyből járt a pofájuk ha puskáztam..ami persze minden dogánál megvolt! Szal végre könyörgésem célba talált és elhúzhatok másik suliba! Jupiéé meg mifene:) Elég szókimondó gyerek vagyok, szal amit én kiejtek a számon az úgy is van!!! Akit idáig bármily modon dicsértem itten chaten, az nagy kitüntetésnek vegye!!:))) De az a léyneg hogy mondtak rám mindent, de ez kifejezetten tetszik! Kis nyomiknak még barátjuk se volt, ha volt is egy akkor irtó ronda!:DDD POÉN! Tök féltékenyek rám, mert fiúk sokkal jobban kijönnek velem spanilag mint velük! És ismeritek a mondást barátokból lesznek a leghosszabb szerelemesek:))) Eddig bejött..na jó a hosszú nálam 2 hét 3 nap!! De én akartam tényleg..midnent megtettem...:P szal most várom azt a srácot aki meghódítja pici szívem!:))))) Ámen

Utobbi napok büszkesége ami egy oltógéptől kaptam nevezetesen ScyThE-től:))))) Íme:

Csá Muff!

Durvaaaaaaaaa vagy :))))))
Grat TE nyertél, meghajlok NAGYSÁGOD előtt, és rabszolgád leszek egy életen át :)))) (azért töröld plz ezt az üzenetet, nem akarom beváltani hogy meglegyen írásos bizonyíték :)))))
Te álladék :P
na csók a kis pöcködre cuncimókus :***
sztem megyek pihizni most pedig szarok rád 1000-el :P

<= ezt egy óriási oltás verseny után kaptam:)) Szelid cicának is van nagy pofája hehehe I Love U! Jupiéé megkaptam Shrek 2őt!! Holnap meygek át barátnőmhöz megnézni:)) Mehet a pletyóóóóóóóóóóóóóóó! ;)

még mindig ma van:))) 23:45 na kivel beszlek??? BÁLINT!:)))))))))))))))))))))))))))) Ők mennek szigetre:( Én nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat