Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. december 19.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. december 19.

Csum csum! :) Maya le se szar, na mind1...
ahh tegnap voltunk bulájozni, megittam 3 üveg sört, és olyan szinten kész voltam hogy Jani nem akart haza engedni, mondta hogy felhívja anyukám..na ja majd "csókolom, Kinga full részeg nem tud hazamenni..had aludjon má nálam.." Cöcöcö...beteg ez a gyerek:P Na xal végül nagy nehezen felengedett a buszra 11kor, nagy nehezen fel is szálltam rá...őőőő lehuppantam egy székre elöl a soför mögött..erre 1 csávó odajött hogy jól vagyok e meg minden rendben e, ahogy emlékszem nem volt csúnya.., mondom jaja köszi jól vagyok..szia! :P Jó bunkó voltam, de alapban nem is látszott rajtam hogy rosszul vagyok,csak ismerkedni akart, nekem ugyebár meg nincs szükségem ismeretségre;)
Aztán egy 40 év körüli faszkópé előre jött hogy első ajtónál szálljon le, erre simán elkezdett nézni de már dúrván, és én meg beszóltam hogy mit néz ,hagyjon má békén. Nem szólt semmit, csak elkapta a fejét..erre mikor leszállt, küldött egy puszit..olyan ideges lettem hogy elhúztam ablakot, kiordítottam hogy nyalja ki a seggem és mellé felmutattam a középső ujjam...menjen má a rákba..vén fasz!!! Őőő aztán hazamentem olyan 8as alakban, kicsit megálltam a kapunk elött hoyg összeszedjem magam, mert alig bírtam beszélni..és minimum egy jó éjszakátot oda kellett löknöm anyuéknak..:P Na ez sikerült is..és le is döglöttem egyből:))
A Bulájon ott volt :Lacika, Orsi, Jani, Andi, Bandi, Lali, Gergő1, Gergő2, Csaba, Gábor...stbstb szal kurva sokan, plusz még az edzőtéri raj is, ahh naon flash volt:))) Táncoltunk össze vissza, holt részeg mindenki, összeismerkedtem egy csomó jó arccal, meg mondták hogy mennyire imádnak milyen jó fej vagyok:D Csajok is ott ölelgettek:D Aztán mikor mennem kellett, Gergő2 mondja hogy jajj Cica menned kell? Mindig a legjobb arcok mennek el elöbb, akik csinálják a hangulatot:))) Hát jaja...megesik;) Azon filózom, hogy Maya mondta még régen hogy lesz Eszti szülinapja...namármost nem emlékszem mikor....lehet már volt azt nem is hívott...na mind1..
Ahhh olyan fasza zenék voltak bakker, dúúúrvaaa, má mutogatás és bemozdúlás közben ittam a söröm...csak úgy ment le a torkomon:D Olyan izé volt, bármit mondtak elkezdtem röhögni, és nem tom miért, mert sok nyomorék lökte a hülye dumát, amin józan állapotban max egy udvarias vigyort ejtek meg..itt meg majdnem megfulladtam a nevetésben...SEBAJ jó vót azt kész:))) Másik hogy jó fejek voltak Janiék mert csak utánna tóltak miután elmentem:P Xal kimaradtam belőle, jó, mert nem igazán csípem a füves énjét, akkro olyan hülye, és idegesítő picit...azé még szeretem..de akkor is...
Ehh tegnap kötelezővé tette hogy írjak neki smst mikor hazaérek, mert ha nem teszem egész éjszaka idegesekedett volna:)
Tegnap party elött még náluk voltunk...és azt mondta No. 1-es sex volt...bakker én is alig kaptam levegőt.. ő meg ott mászkált a szobába hoyg huu bazzeg huu bazzeg:D Xal fejlődök rendesen... ;) Mondta is hogy "Ahha értem már miért lesed a sexfilmet..abból tanulsz mi?" Én meg "AHA" plusz egy vigyor:PPP ;) Megmondtam ha én elkezdem....nincs megállás..hülye ninfómán állat vagyok:D
Nna csummm

U.i.: axem ma végre el tom csórni mama telóját hogy szerezzek datit hogy felrakjam a képet:D

22:22 anyámmm most jöttem haza, anyámmmmm bakkerr full flash minden még jó hoyg hazataláltam vááááááááááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat