Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2005. május 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2005. május 2.

na huu nem tom hogy sikerült, de küldtek egy linket és fel tudtam jönni itthonról is a teveklubbra:D Tök fain! Hátt ugye Gusztikával szakítottam, aztán összejöttem Gyenessel aki tetszett, de most pénteken kiakasztott mert buliztunk szét voltam csúszva erre ott ugrált körülöttem hogy mizu haa? haaa ?haaa??? jesszus.... szal teljesen kiakasztott..mert nem az hoyg esetleg hozott volna egy pohár vizet magától vagy valami..áhhh... gyerekes kis pöcs még, igazuk volt többieknek, aztán húú nem tom milyen rég írtam ide, nem néztem meg előző bejegyzést, de Jani felhívta Mayát hogy menjünk bulizni, Maya mondta hogy nem megyünk mert már késő van elindulni, erre jani kérdezte tőle hoyg van e pasim, mondja Maya persze, erre jani tökre szomorúan mondja hogy hát ok, erre elkezdi hogy Maya adja át nekem hoyg milliószor puszil meg blabla! Nyalt összevissza, innen látszik hogy ha iszik az ember csöppet őszintébb lesz a kelleténél..ez van ő volt majom, pedig vele bármeddig el tudtam volna lenni ha nem változik meg a végére a haverjai befolyására.. Akkor Lalikának a netes jelszava Kinga...ezt Bandi mesélte:P Akkor Paszti össze akart velem jönni de koppintottam mert jobb ha barátok maradunk, Gábor nem jött suliba 3 hete 4 napot mert vele se jöttem össze és teljes szerelmi bánata volt, ezt Petiék mesélték. Tukival nincs semmi, bár szerlemes vagyok bele, és most fog ballagni ezért veszek neki egy kékrózsát és írok neki levelet, már olyan mind1 ha beégek a szerelmi vallomással:D Mind1..egyszer élünk..bár pénteken is azt mondtam és axittem meghalok azt nem részletezem mitől, mert túl sok az ismerős arc aki esetleg elolvashatja naplóm...
Akkor múlthét hétvégén pályán buliztunk naon flash volt, megismertem új péceli arcokat, egyik össze akart velem jönni axonta 17 éves de lebukott mert anyum ép nekik adott el házat és anyuja mondta hoyg csak 15:D szal leégett picit.. Aztán volt egy Szabó Norbi nevü srác, mondjuk ő tegnap is ott volt bulin..szal ő is össze akart velem jönni de úgy hogy Icus akit én is ismerek a csaja és csak addig van vele míg ki nem fizeti adósággát az Icusék kocsmájában..mondom elmehet a picsbe azzal a dumával hogy járjunk de közbe még Icussal is jár egy darabig...:D majd felezek egy csajjal: Erre mondta hogy én vagyok első csaj aki nem jön vele össze:D mondom egészségedre ,de azóta is spanok vagyunk meg szomszéd utcában lakik szal átjárok hozzá:) Mayának van egy isteni pasija legalábbis szte az majd meglesem én is;) annak meg van egy haverja szal majd négyes mozi be lesz ütve mert össze akarnak hozni minket:D Király..axonta Maya hogy pasija, Pisti, haverja Zsolti kreolos bőrű barna haj barna szem, szal ahh ahh hah:D Őőő suli jól megy, ma nem mentem be mert nem tudtam tanulni tegnap mert Majálison voltam és teljes K.O., imádom hogy Caramel nyert a MegaStárban:D Palcsoval enyelegnék miközben Caramelt hallgatom:D De komolyan Palcsonak olyan megronthatnék jön rám style feje van;) Még mindig rap 4EVEr, most júli 18.án megyünk ki Miskolcra mert chates haverok bandája akkro lép fel és már muszáj koccannom velük kurva helyesek:P Akkor majd megyünk Balcsira ketten Mayával nyaralójukba. Akkor megyünk Fonyódra Maya osztályából fiúkkal 3 napra júni 11 12 13...istenii lesz:D teljes K.O. ;) Őőőő sáláláláá már barnulok naon, napozok összevissza:P na jó nincs má semmi extra! Szal csók a családnak;)


Mayaaaa imááádlakkkkk te vagy a világ legjobb barinőőőőőjjjjeeee immmmáááádlak imááádlak imááádlak:D Csak itt csak most csak neked ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat