Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. november 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. november 16.

Ahh isten isten minden isten:) Holnap talizok vele, ma nem enegdnek ki, majd felhívom vagy sms vagy valami, annyira pörgök, és nem is voltunk még annyit együt de hiányzik:) Lassan kialakul valami, és elfelejtem az emlékeket, legalábbis azt hogy azok már csak emlékek, mert az emlékek azok alapjáraton isteniek, és örülök hogy átélhettem vele:)
Lángol a szívem, és legszívesebben most táncra perdülnék:) Tegnap mikor kimentem Körösire fiúk egyből ott ölelgettek meg lányok is pusz pusz, tök jól esik:) Csaba meg rám mosolygott hogy mi van szép arcú, aztán meg rajtam röhögtek hogy alig állok a lábamon teljes kóma a sok piától meg vigyorgok mint a tejbetök:)Szegény Janit ott ölelgettem halálra:D Jó nem hiszem hogy zavarta.., majd vasárnap átmegyünk hozzá, meg a haverjai is jönnek és valami filmet megnézünk amit azt mondta csak betépve jó nézni, és hogy majd én is lökök egyet..ezen kicsit meglepődtem..mondom és ha nem lökök akkor nem nézhetem meg veled?? Mondta hogy jajj dehogynem meg minden..na akkor megnyugodtam..engem senki nem fog kötelezni semmire..ennyi:) Bááár lehet kipróbálom, csak sztem nincs sok értelme, mikor eccer spicces voltam számba dugtak egyet azt szívtam párat, de úgy bepunnyadtam, meg nem is emlékszem rá mi volt, csak arra hogy álmos lettem és aludni akartam azok meg folyton nem hagytak, me mondták ilyenkor nem szabad elaludni..gőzöm sincs miért, na mind1. pörgök így is azt kész:) Axonta hogy így 19 évesen már abba fogja hagyni, elöször csak hetente 2szer ,majd havonta majd 3havonta és így majd megy:) Egyébként full értelmes srác, kevés iylen van, bár butával össze se jövök..akárhogy néz ki! mint ahogy az a retek osztálytársam az Ádám..na bazz az egy majom..! Ülünk 4en teremben én meg kussolok és gondolkodom egyik sarokban, az meg pofázik, és nem tud 3 értelemes mondatot kinyögni, meg dadog meg minden, és ful egoista de mire..na és beszól NEKEM (öcsém..) hogy miylen izgalmas társaság vagyok, meg beszólt még valami bunkóságot..na erre bepöccentem és mondom: Majd ha dadadadadogás nénénéélkül tudsz bebebeszélni akkor megtisztellek azzal hogy eszmecserét folytatok veled.. , addig meg (itt mutattam egy olyan le vagy söpörve cuccost a kezzemmel a karomon, aztán kinéztem ablakon..ennyi:)
Halálra idegesít..éneken meg fiúk hátra hívtak azt velük ültem +egy ként, beszélgettem végre Marcival egy csomót, tök édes arc, és helyes még így rövid hajjal is:) Kis Breakes szivemcsücske:)


Na xal jajj akkorát röhögtem:DDD Anyu tegnap hoz haza Kerről, erre monnya hogy na mi van veled, akkor jártok? mondom jaja már péntek óta, erre beszól egy ilyet: Na akkor most mond meg neki hoyg 3 hétig nem taliztok...akkro talán kibírja melletted a pasi egy hónapig:D mondom ez aljas rágalom:Dhuu de szakadtam öccsém, pedig ez a szintiszta igazság:D Na jóó eddig ketten dobtak a picsába ezer pasival össze sem jöttem, ahot képest nem rossz arány, bár nem is jó hmm. monnyuk ha megint kicsit elmélázok ezen a dolgon hogy dobás meg stb...sztem tök mind1 ki kit dob, lényeg az hogy kinek hogy esik a dolog hogy a másik nélkül van, meg efféle..és alapban a dobás is tág fogalom, mert ha monnyuk megcsalom az egyik pasim, és az megtudja és dob..akkro nem tom melyikünk a nagyobb csíra..mert ő ettől hogy dobott nem mayer..csak egy nyomi görcs akit megcsaltam. Báár hozzáteszem én nem fogom megcsalni a barátom sose, mert az gerinctelenség, max akkor ha megtudom hogy megcsalt, de túlzottan nem izgat ebben a korban a megcsalás dolog..tőlem csinálja ha jól esik, sőt beszálok 3.nak bazzeg..áhh tök reménytelen elvárni ilyen fiatal srácoktól hoyg ne dugják félre a himbilimbit..egészségükre..csak lapostetüt ne hozzanak haza:P Jani is elődata magát mint az eddigi összes pasim kapcs elején hoyg ő miylen hűséges, blabla:D Mondtam is neki hoyg jó duma, az meg vigyorgot..egyszerűen nem tom ..hülyének néznek minket a fiúk, vagy rajtam kivül minden lány beveszi ezt a baromságot? Axem túl okos vagyok..komolyan kezdek rájönni hogy átlátok ezeken a piti hazugságokon..na mind1:P Egyébként Janival úgy volt hogy mesélte hoyg haverja hívta lightolni ő meg mondta hogy ép ügyifogyival (velem) talizik, és nem megy. Erre haverja beszólt hoyg neki is szerezzen má egy csajt, erre mondta hogy nem tud 20on felül. Mondom ja neked is jó lenne egy 20as mi? azt vigyorgok..erre mondja hoyg nem a kor számít meg ő már kinőtt a trofea gyűjtő korszakából, és jó lenne egy mélyebb kapcs..HAHAHA öcsém röhej komolyan...majd hiszem ha érzem s látom:P
Jaj megyünk majd korcsolyázni, tök édes, nagy nehezen rávettem, mert még nem volt:) Ott fogok röhögni..:D Holnap lefagyasztom tevém,talán jövök még..


19:21 most van tele a faszom...kiderült hoyg Maya írt Dávidnak levelet a hátam mögött..azé a faszom ki van. menjen mindneki a faszomba, elegem van mindenkiből ,törödjön mindenki a saját dolgával és szálljon le rólam mindenki!!!! Egyszerűen nem tom mire jó más dolgába beleszólni, áhh a faszom má!!!! Rohadjon meg az egész kibaszott világ!!!! És igen is szomorú voltam, mind1...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat