Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. szeptember 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. szeptember 3.

Behind Blue Eyes megy most, már nem sírok. Kutyumat elaltatták tegnap, és gyorsan vége lett, még az uccsó perceiben is nyaloggat anyu kezét, mielött elaludt, én csak fönt bömböltettem a zenét, nem mertem megtenni hogy kockáztassam, azt hogy esetleg egy uccsó nyüszitését meghaljam, akkro végkép megtörtem volna.
Talán tényleg jobb neki, de ezt senki nem tudja, nem tudjuk mi van a halál után, és talán addig jó. Fájdalom még pár napig tartani fog, de esténként mindig eszembe fog jutni, ahoyg játszottunk, még a régi kutyámat sem hevertem ki aki 7 évesen eltünt, az már 5 éve volt. Ő segyített várat építeni, mert ha mondtam neki hoyg Harcos áss, áss, akkro egyből ásott:)) Meg görbe lábai voltak és ha az utca végéről ordítottam neki ,egyből jött elém:) Tegnap átjött pár barátnőm, mert tudták hoyg szükségem van rájuk, és sok dolgon elgondolkoztam amit mondtak:) Jó ha tudok valakire számítani:) Nagyon jó lesett hoyg eszükbe jutottam. Pedig buliba mentek volna:)

Hát ma a suliban oylan jó votl hoyg leírni nem tom:) Imádom az osztályom összes csaj rohadt jó fej:) Fiúkat még nem annyira ismerem, de akit igen kb oylan agyi szinten van mint én..szal megértjük egymást:)

Huu van egy csaj az osztályban, akinek tök fiús kisugárzása van, sőt vonzó:DDD Nyuge nem vagyok ferdehajlamú, de azt mondják leszbi:) Tök kira:)))))
Marcival ma is összenéztünk párszor! Sztem eszméletlen jó pasi, ma tudtam meg hogy Breakel:))) Meg van még egy srác aki csinálja az is helyes:)))
Meg ma becélgettem azzal a setét sráccal, és egész normális:) Helyes is....tuti rá van kattanva midnen csaj, engem még sem fog meg, nem sármos, csak helyes:)) De Marci huuuu, bazz naon jó csávó!!! Meg van még egy kai naon jó pasi, neki van körszakálla, bár szeritnem körpihe:DDD De jól áll neki:))
Meg van még1 srác aki jól néz ki, Ádám haverja Túroczi Ádám tán.. no mind1:) Szal annak a haverjai kellemes, a Barabás:D de akkro is: MARCI 4EVER:)))
Nagyon jó a töri tanár:)) Imádom, királyul tanít:)) Angolból csak röhögtem, kérdezett én meg csak nyögtem..:D Matekot is értem, ofő tanítja, és full jóó!! Teljes megvilágosodás, mint ahoyg kémiából is:)) Janurában nyelvvizsga..nem lec semmi:)

Hmm naon örülök hoyg eljöttem, hiába dicsérik a Balassit, itt sokkal nagyobb a követelmény és a szinvonal!!
Járni fogok fotó szakkörrre, és rajz szakköre:))) Naon jóó! Juj jerről jut eszembe..irodalom órán tanárnő mondja hoyg akar majd színdarabot csináli, tök kuss van..erre én felüvöltök hogy HÚÚÚ az tök jó!!!! Erre elöttem ülő csajok kerek szemekkel rám néztek..én meg megszeppenve mondtam : "vagy mégsem..."
:DDD Röhögtek:D
Angolon fiúk drogoztak..persze krétaporból alkották az anyagot.. mint az oviban:DD Naon jó volt:))

Tök jó csajok már odajönnek hozzám:) Egyik srácnak van huu van valami szarja tüzes bot vagy mi a rák...amivel így lehet játsdzani, na azzal alkottam nagyot:D Kifejezetten béna voltam:D De legalább próbálkoztam.:P
Tesitanárral naon jól összehaverkodtam:DDD Megfenyegettem hoyg ötös lecek:DD Az meg röhögött.., nem tom mit gondol rólam..azé annyira nem nézek ki tunyának..kis suhanc...:P
Huu meg végre itt röpizni fogunk és lec bajnokság is:DD Meg focizni is lehet majd, meg kézizünk:DDD naon jóóóóóóó:D
Büfé sem drága, de uyge nicns is rá szükségem..mert ma is 6órám volt és 1 elött itthon voltam::DD Tök szuper:DD Reggel meg 7óra 45kor indulok el:)) 7kor kelek komolyan teljesen luxus..:D
Na axem ennyi pucci nyuszi:)


10 perc csend Zeusz emlékére...


















































Ámen :'(




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat