Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. október 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. október 8.

Hali!:)
Ma is szét röhögtem az agyam mint mindig:DD Ötsééém:DD Ezek full hülyék:DD Na őő már tök jó érzés hogy megvárnak óra után, meg úgy ilyen dolgok eszükbe jutok az osztálytársaimnak. Me így van:) Legjobban Ádámmal,Zolival, és Krisztiánnal vagyok el. Szivatnak folyton:)) Tegnap virslivel dobáloztunk, meg a szokásos szalvéta celofánt, meg akadt egy pár szelid gesztenye is, persze felaprítva jó keményen...axittem agylágyulást kapok mikor fejbe basztak vele...sebaj:))) Jah 16 évesek vagyunk...
Ma megyek a Tabascoba estére, az a 17.kerben van, iszunk dumálunk táncolunk egyet, lesz Groovehouse koncert..nem mint ha érdekelne, de naon menőőő... :))
Szal efféle lesz ma este. Jujj tegnap bementem Keresztúrra pulcsikat venni(vettem is 2őt, naon fain..), szal és taliztam haverral, akit chatről ismerek azaz haverját, megyek majd vasárnap énekelni meg hülyülni hozzájuk, de nem is ez a léyneg, hanem míg álltunk buszmegállóban, jött Marci és odajött hozzám és köszönt!!!!!!!!!!!!!! CSAK NEKEM!!!!! Axittem menten elmegyek, full orgazmus bazz:)))
heheh de szivatom mert egész nap rá sem nézek..:P
Tegnap volt osztályfényképezés, ma már készek is lettek, tök jóóóóóóók!!! Egész jól nézek ki, már ha jól nézhetek ki fültől fülig érő vigyorral..tod a szokásos..:P Mind a 4et megrendeltem mert miért ne..Marci kurva jól néz ki rajta..bár ez nem meglepő:)) Jajj tegnap huu de kira volt, kiderül hogy az a csaj akivel ő egész nap van szünetekben meg efféle, és akire már kezdtem féltékeny lenni...na őő a Marci nővére:))))))) MEGNYUGODTAM:)))
így már egész szimpi a csaj....:D
Na jó nem tok mit írni, kira minden, hol happy vagyok azt jó van!
Cső



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat