Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. október 30. 1:25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. október 30. 1:25

Na most gyüttem haza..:) Mint látom időpontot ma már ma van!!! Igen jól hallják kedves barátaim..ismét megállapítottam valami fölöttéb furcsát...csak itt az a tény hogy ma..nem egyszerűen MÁT jelent..hanem egy isaszegi kiruccanást is...eheh:))) Szal izé meg hozé...
Aki követi jelentéktelen életem jelentéktelen mozzanatait az vágja mi merre hány méter. Hozzáteszem engem sem érdekel más teszem veszem dolgai...persze vannak kivételek:P Sajnos nem naon írnak a naplójukba az emberkék ami fölöttébb tré...sebaj sose azt nézd, bár én szerény személyem nadon örülne ha alkotna pár ember!
Huu Mayával a 17.keri TESCO parkolóban énekeltünk HUPIKÉÉÉÉÉÉÉÉK TÖRPIKÉÉÉÉÉÉÉKET, meg táncoltunk és mindenki minket nézett:( ;) Sajnos ma nem találtam zsét a kocsikban valszeg a csö... csöööö.... hajléktalanok már leamortizálták a dolgokat..hülye köcsögök elvették a zsebpénzem..pedig múltkor a kocsikból összeszedtem 6száz Ft-t:))))) Üdes vagyok??? Igennnnn! De főként élelmes...de még mennyire:))) Találkoztunk 2 sráccal, spanok azaz csak egyiket ismertük, na ők full röhögtek mekkora barmok vagyunk, de szeretnek minket:))))Tacubába valami rock együttes volt, full kircsi, naon lazultunk meg csápoltunk, élveztem:)
Még mielött mentünk 10kor, hugomtól lejmoltam egy 1000est...majd megadom címszóval..amit kétlek:)))))))
Na jó idővel biztos....

eheh

Na ennyi, puszi pacsi, azt lehet mikor ma este hazaérek írok még:)
:****************** Naplócskaaaaaaaa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat