Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kinga naplója


Cerelmes teve:) [127283 AL], gazdája Kinga
2004. szeptember 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/127283
2004. szeptember 1.

Szeja :)
Hmm hát ja az első nap is eltelt:))) Tök kircsi votl, halálra röhögtem magam amiylen arcok vannak:DDD Fu kurva jó pasik vannak ebben a suliban bazz, hajaj...:D
Osztályban végre megláttam 2 srácot aki naon naon naon tetszik:)) Rocker mind2, de fullosan huuuu:D Van még két discos srác aki elég helyes meg jó felépítésü, de azok annyira tökfejek, hoyg szeritnem nem tudnak elgagyogni egy ép mondatot, szal díszpicsáknak való..ők megértenék egymást..szal ha fizetnének sem jönnék velük össze style:)) Összespanoltam 3 csajjal és egy sráccal, végülis jó arány első nap:)) Naon jóóó fejek:D Meg úyg egész osztály egy történelem, komyolan ráncos lett a fejem a röhögéstől:D Volt osztályom egy nagy nulla, egy szar egy nem is tom mi ehez képest, pedig ez sem tökéletes, de az egy fos votl má bocs.....ezeket a díszpicsákat könnyebben elviselem mint azt a gusztustalan bandát! Jó ezek a csajok is érdekesek..., tipikus szép piros alma, amibe szívesen beleharapnál, csak elötte ne vágd fel mert egy egész kukac familiát találsz benne.., de ne legyen így..végülis nem ismerem őket..! De pl Bejött egy hapsi..valami tanárféle, és kérdezte mit kérünk az igazgatóságtól, srácok mondták hoyg kéne óra az osztályba a falra, erre egyik kis cöcös beszól hoyg meg egy tükört szeretne a mosdóba:DDD LOL összenéztünk Így 5en és szakadtunk..
Ma már itt lettem volna délre! Jah igen tök fain..szerdánkánt már fél12re otthon vagyok:DD Na szal elmetnem bőrgyógyászhoz a ragyáimmal :PP De nem volt bent, szal megszívtam..majd pénteken megyek megint:)
És akkro tadamm, gyönyörűű lesz a pofim és elküldök minden kis köcsögöt aki nyomúl pff
:)
Lehet este megyek egy sráccal (FlashBoy) auótkázni meg megnézni naplementét dombra:) Tök bírom őt:) Csak nem tom hoyg édesanyámék elengednek e már első nap...hehe:))
Jujj bazz volt ma kémia amit ofő tanít, tök jó meg minden..csak 3 mondatot sem értettem az egészből...MI LESZ FIZIKÁN BAZZ!?? Má előre félek..
De mondom osztályban fiúk tökre szimpik:) A sulis pasik meg álltba a 3.osok és a 4.esek fullosak:)) :P Meg van egy srác hhu lehet már leírtam tegnap no mind1..szal akivel már rég szemezek Pécelen azaz itt:P és évfolyam társam:)))) Tök király:)))) Meg Péter Dávid is évfolyam társam..ő is régen a Balassiba járt..nayg gengszer gyerek..huu hányszor ugrottunk össze majdnem...:P
Váá :(( Kutyámat csütörtökön altatják el!!! :'(((((((
Ki vagyok bukva teljesen!!! Kész vagyok:((( Olyan szar:(( Pedig annyira szerettem, de már tényleg undorító és nem lehet rajta segítni, hullik a szőre, húsig kivakarja magát, már lassan fekéyles a teste!!:((( A BÜDÖS FRANCBA!:(((
Jujj telóm van...

Na gyüttem, axem ebből sem lesz kocsikázás mert barátnőim átjönnek:)) Tök jó fejek, hoyg nem várják el hoyg mindig én menjek midnenhova, hanem néhe ők is meglátogatnak:) Úgyis van egy kira filmem:)))

Sáláláláá minnyá mennem kell takarítani, aztán meg Szemerébe a hugom könyveiért..bazz minek midnig én ugráljak??? Haza jövök, leheverek, erre megint kellhetek útra.. huu legyen már holnap:)) Tök jóóóó midnen tök jóóó:)
Majd mgyek Tiffkába, mert a csajszi is odajár kai mellettem ül, és ismer midnenkit, meg lesz házibuli is:))) Fain:))
Ma felhívott egy volt barátom..:) Kibékültünk, azaz nem járunk csak jóban vagyunk:) Hétvégén megyünk moziba:)
Huu a franc tegnap nem mentem ki Körösire!! Váááá pedig vártak Ritáék a francba!!:(( Basszus most jutott eszembe:(
Hu tegnap este mit csináltam huhuuu, jobb ha nem tudja senki:DDD Ha ezt a naplót nem lehetne elolvasni leírnám..de így:DD De jó volt...naon jó:D
Társasoztunk a Krisztiánnal:DD Na jó hagyjuk..

Nem naon kaptam leveleket hoyg szeretne valaki:P No sebaj....

Csőtészta minden kedves nagypofájú testvéremnek! ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat