Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ditta naplója


Taresz [177714 AL], gazdája Ditta
Na ne már!! Ez nagyon uncsi!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/177714
Na ne már!! Ez nagyon uncsi!!

Hali!!
Háát, nem'tom mi lesz velem.. Mindjárt elfonnyadok.. Ezt is csak azért írom ide mert, hátha Ő elolvassa.. De 1et tisztázzunk, Ő 1 kedves barátnőm, vagy nem!?
Foggalmam sincs mi lesz velem!! A címem elárulhatja, h. éppen agyamramegy valmi, nem is valmi, inkább valki!! 1 osztálytársam.
Mindenesetre Ő (akit most nem nevezünk nevén) évfolyamtársam, de majd jövőre oszitársak leszünk, mert mind2en átmegyünk 6 osztályos gimibe. Most is csak német órán vagyunk 1ütt, akkor is mellettem ül de ma alig beszéltünk. Tudom megszállt az irigység, de nagyon sajnálom, h. nem beszélünk annyit, mint eddig. És akkor jön, az, aki az osztálytársam: <-- ő most legyen Zs.
Szóval Ő és Zs. esküdt ellenségek voltak, ha szabad ilyet mondani, egészen péntekig. (azt hiszem). Viszont most kibékültek és "háát nem is örökké", de sokat vannak 1ütt. És most ez bánt..
Tudom h. nem Ő a legjobb barátnőm, mivel nincs is, de Ő elfogadott és én is elfogadtam, és tök jól elbeszélgettünk!! Szóval mindennap talizunk, mégsem beszélünk!!
Ráadásul Zs. egész álló nap, arról "hisztizik" h. most őt kétszínűnek tartják mert kibékült Ő-vel. Nem mondom h. az, de..
Ja és akkor, még örökké arról beszél h. Ő így, meg Ő úgy, meg h. kibékültek, meg minden.
És tudom, h. ezellen nem tehetek semmit, meg h. nem szándékosan csinálják, de bánt. Nagyon bánt:((
Engem tényleg nem zavar, hogy jól elvannak és hogy kibékültek, de őszintén nem tudom, miért van velem És Ő-vele ez a helyzet.
Én csak újra (nagyon) jóba akarok Ő-vele lenni!!
Pusz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat